Arnold Schwarzenegger, gata de revenirea la filmări după ce i s-a montat un stimulator cardiac

  • Celebrul actor Arnold Schwarzenegger este aproape de revenirea la filmări, după ce i s-a montat un stimulator cardiac.
  • Intervenţia a avut loc săptămâna trecută.
  • Mesajul privind revenirea la filmări a fost transmis chiar de actor.
196 afișări
Imaginea articolului Arnold Schwarzenegger, gata de revenirea la filmări după ce i s-a montat un stimulator cardiac

Arnold Schwarzenegger, gata de revenirea la filmări după ce i s-a montat un stimulator cardiac

Lui Arnold Schwarzenegger, care s-a născut cu o boală genetică a inimii, i-a pus un stimulator cardiac săptămâna trecută.

Deşi nu va mai face „antrenamente serioase în sală” pentru o vreme, el spune că este pregătit pentru filmările la seria a doua Fubar, potrivit Sky News.

Actorul vedetă, în vârstă de 76 de ani, a distribuit o fotografie pe Instagram şi a spus că este „gata să filmeze” cel de-al doilea sezon al showului Fubar. Filmările ar putea începe luna viitoare.

Filmările la primul sezon Fubar au început în luna mai a anului trecut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici