Băsescu către o ziaristă: Care Realitatea, că voi înţeleg că sunteţi două?

Preşedintele Traian Băsescu a întrebat-o, râzând, luni, pe jurnalista de la Realitatea Tv, care dorea să-i adreseze o întrebare, de la "care" Realitatea este, că înţelege că "sunt două", adăugând "cu cât mai multe televiziuni, cu atât mai bine".

817 afișări
Imaginea articolului Băsescu către o ziaristă: Care Realitatea, că voi înţeleg că sunteţi două?

Băsescu către o ziaristă: Care Realitatea, că voi înţeleg că sunteţi două? (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ziarista de la Realitatea Tv intenţiona să-l întrebe pe şeful statului despre poziţia României cu privire la recapitalizarea băncilor din zona Euro, însă a fost întreruptă de Băsescu, după ce acesta s-a prezentat, indicând şi televiziunea pe care o reprezintă: "Care? Că voi înţeleg că sunteţi două".

Şeful statului s-a amuzat pe acest subiect, iar, după ce jurnalista i-a spus că reprezintă Realitatea Tv, acesta a continuat spunând: "Cu cât mai multe televiziuni, cu atât mai bine".

Postul Realitatea TV a început să emită, duminică, la ora 18.00, dintr-un nou sediu, cel din clădirea Willbrook, televiziunea fiind coordonată de Sorin Enache şi Sergiu Toader.

La Casa Presei Libere a rămas o parte din echipa Realitatea TV, care lucrează la postul RTV, controlat de Sebastian Ghiţă, fostul manager al Realitatea Media.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici