Colaborare istorică în muzica românească. Cabron feat. Smiley şi Puya - „Departe de apus”, o piesă-combustibil pentru un vis atins

Colaborare istorică în muzica românească, cu un clip cu şi despre Edwin Petrea, „Il fenomeno” al artelor marţiale, la doar 15 ani!

263 afișări
Imaginea articolului Colaborare istorică în muzica românească. Cabron feat. Smiley şi Puya - „Departe de apus”, o piesă-combustibil pentru un vis atins

Cabron feat. Smiley şi Puya - „Departe de apus”, o piesă-combustibil pentru un vis atins

Artiştii Cabron, Smiley şi Puya marchează 20 de ani de prietenie şi de drum comun în industria muzicală cu o lansare istorică, „Departe de apus”, o piesă-manifest dedicată tuturor celor care ţintesc sus şi nu renunţă la visul lor înalt, indiferent de obstacole, perjudecăţi şi limitări.

Cu un puternic mesaj motivaţional, „Departe de apus” aduce, pe lângă scânteia de care are nevoie fiecare om pentru a merge mai departe pe drumul său în ciuda piedicilor, şi povestea de film şi de succes al lui Edwin Petrea, „Il Fenomeno” din artele marţiale, aşa cum îl descrie antrenorul său Dorel Simion, considerat puştiul minune al sportului românesc, născut la Ploieşti, care la doar 15 ani este campion la 6 sporturi de contact, câştigă toate concursurile de Kickboxing, Box, Lupte Libere, Kempo, Sport BJJ şi MMA şi are deja în portofoliu câteva sute de medalii şi cupe naţionale şi internaţionale.

„Mă tot uitam cum toată lumea face colaborări şi că toate, culmea, sunt colaborările anului. Aşa că "m-am enervat" şi am adus pe piesă doi dintre cei mai buni tovarăşi de-ai mei de-o viaţă, Smiley şi Puya, pentru a face chiar colaborarea anului, sau, de ce nu, chiar a ultimilor ani. Piesa „Departe de Apus” are un mesaj puternic motivaţional, fiind fix ce ai nevoie să auzi când eşti căzut la pământ, iar oamenii din jurul tau nu te încurajează pentru a merge mai departe spre visul tau. Cred că fiecare dintre noi trebuie să ştie că un vis trebuie urmat până la capăt, indiferent de obstacolele pe care le întâlnesti, pentru că până la urmă fără obstacole parcă nu ar mai avea haz tot drumul şi dacă nu e şi greu, nu găseşti satisfacţia de la final. În clip apare cel mai potrivit personaj pentru acest mesaj, Edwin Petrea – un tânăr foarte talentat de la mine din Ploiesti, un exemplu care ţinteşte cel mai sus. Este deja campion la 6 stiluri diferite de luptă la numai 15 ani şi, e clar, este „Departe de apus”. Totul prin muncă multă, disciplină, familie alături şi un vis pe care-l urmăreşte zi de zi”, povesteşte Cabron despre piesa menită să-i mobilizeze pe toţi cei care vor să cucerească lumea şi să-şi vadă visul cu ochii.

„Campionii se pot naşte oriunde, nu există imposibil atunci când ai drumul, dar mai ales visul tău, atunci când ai pasiune şi munceşti pentru el, atunci când nimic nu este prea mult sau prea greu, atunci când obstacolul apărut este doar un prilej să mergi mai sus şi să devii mai puternic. Îmi doresc ca toţi oamenii să îşi înţeleagă puterea, să aibă încredere în ei şi să nu se lase doborâţi de vorbe, de descurajări, de prejudecăţi. Fiecare dintre noi poate fi un campion în lumea lui sau în lumea mare atât timp cât nu-şi pierde bucuria, pasiunea şi visul. Departe de apus este combustibilul pentru toţi cei care au un vis de atins.”, declară Smiley despre colaborarea-eveniment cu Cabron şi Puya.

„Mă bucur că în sfârşit iese piesa cu Cabron şi Smiley, unii dintre artiştii mei preferaţi. Cred că marchează peste 20 de ani de prietenie şi am încercat să facem ceva memorabil. Iulian Moga a făcut un super clip. Exact cum am spus în text: “mulţumesc tuturor celor care ne ascultă, fără ei nu eram aşa sus“! Aşa că vă vom lăsa pe voi să decideţi cât de sus merită să ajungă piesa asta🙏.”, spune cu entuziasm Puya despre piesa al cărei clip a fost filmat atât în Bucureşti, cât şi în Ploieşti, într-una dintre sălile de sport unde se antrenează Edwin Petrea şi alţi tineri ambiţioşi şi motivaţi ca el.

Co-producţie HaHaHa Production, Cat Music şi Scandalos Music, „Departe de apus” are muzica scrisă de Alexandru Minculescu (Cabron), Andrei Maria-Tiberiu (Smiley), Florin Boka (Feenom) şi Răzvan Sofronescu, textul făcut de Alexandru Minculescu (Cabron), Andrei Maria-Tiberiu (Smiley), Gardescu Dragoş (Puya), producţia semnată de Feenom, mixul realizat de Feenom şi Cabron şi masterul de Erwin Maas.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici