Carlos Slim finanţează un post de televiziune online

Miliardarul mexican Carlos Slim finanţează un post de televiziune online, care va difuza, printre altele, şi o emisiune de interviuri cu celebrul Larry King, se afirmă într-un comunicat postat pe site-ul noului post TV.

122 afișări
Imaginea articolului Carlos Slim finanţează un post de televiziune online

Carlos Slim finanţează un post de televiziune online

Acest post TV online, care se va numi Ora.tv, va difuza emisiuni la cerere şi va produce "o gamă largă de programe care vor depăşi formatele tradiţionale", afirmă acelaşi comunicat.

Compania America Movil, deţinută de Carlos Slim şi, totodată, una dintre cele mai mari companii de telecomunicaţii din lume, va finanţa noul post TV online, care va fi condus de Jon Housman.

Jon Housman a fost directorul diviziei online a companiei News Corporation, deţinută de Rupert Murdoch.

Agenţia Reuters anunţa în luna ianuarie faptul că miliardarul mexican Carlos Slim, declarat de revista Forbes cel mai bogat om din lume, şi Larry King se află în negocieri pentru a lansa un parteneriat în domeniul media.

Carlos Slim este principalul furnizor de televiziune cu plată din America Latină, unde oferă servicii de televiziune prin cablu şi satelit pentru aproximativ 13 milioane de clienţi. Magnatul mexican deţine şi acţiuni la New York Times Co.

Postul Ora.tv va fi lansat în acest an, însă data de lansare nu a fost deocamdată anunţată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici