"Cel ales", selectat în competiţia oficială a Festivalului Internaţional de Film de la Tiburon - VIDEO

Lungmetrajul "Cel ales", de Cristian Comeagă, a fost selectat în competiţia oficială a celei de-a 14-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film de la Tiburon, un oraş de pe malul Golfului San Francisco, în perioada 9 - 17 aprilie.

98 afișări
Imaginea articolului "Cel ales", selectat în competiţia oficială a Festivalului Internaţional de Film de la Tiburon - VIDEO

"Cel ales", selectat în competiţia oficială a Festivalului Internaţional de Film de la Tiburon

Lungmetrajul "Cel ales", care îi are în rolurile principale pe Bogdan Stanoevici, Laura Cosoi, Nicodim Ungureanu şi Olimpia Melinte, urmează să fie lansat în cinematografele din România pe 24 aprilie, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Film de acţiune cu multe momente dramatice, cu tentă poliţistă, dar şi cu accente comice, "Cel ales" povesteşte într-o manieră surprinzătoare duelul peste decenii între un transfug devenit asasin şi cel care l-a recrutat, lupta unui individ cu sistemul diabolic care i-a confiscat şi i-a demolat metodic existenţa.

Regizorul, scenaristul şi producătorul Cristian Comeagă îşi descrie filmul ca fiind "în egală măsură brutal şi delicat, agreabil şi tulburător. Nu e povestea adevărată a unui individ, ci un mozaic din cioburi de poveşti, toate adevărate. Sper să aducă un nod în gât celor care-l vor vedea".

Povestea filmului începe în anii '80, când domnul X (Bogdan Stanoevici) a fost ajutat să fugă din ţară tocmai de cei care erau puşi să-l ţină în ea cu orice preţ. Ani mai târziu, i-au cerut un favor, la schimb: o crimă. S-a împotrivit întâi, apoi s-a conformat, dar ezitarea l-a costat scump: l-au declarat mort, în timp ce el a trebuit să părăsească ţara de adopţie, renunţând la identitate, la familie, la toată viaţa sa. Credea că a pierdut totul, dar a descoperit recent că mai are încă mult de pierdut.

În prezent, domnul X conduce, alături de o tânără necunoscută (Laura Cosoi), o maşină printr-o ţară care nu mai e a lui, în căutarea ieşirii din labirintul în care a intrat cu treizeci de ani în urmă.

Produs de Domino Film, companie s-a ocupat de trei din filmele lui Nae Caranfil - "Asfalt tango", "Filantropica" şi "Restul e tăcere", dar şi de comediile "Tache" şi "La bani, la cap, la oase", şi distribuit de InterComFilm Distribution, "Cel ales" va fi lansat în România pe 24 aprilie, pe 50 de ecrane din întreaga ţară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici