Clienţii Orange pot viziona programe TV pe mobil prin intermediul unei aplicaţii

Clienţii Orange pot urmări în direct pe telefonul mobil, începând de miercuri, emisiuni TV şi radio prin intermediul unei aplicaţii a operatorului de telefonie mobilă, care poate fi descărcată fără costuri suplimentare din Android Market sau din portalul Orange pe terminal.

947 afișări
Imaginea articolului Clienţii Orange pot viziona programe TV pe mobil prin intermediul unei aplicaţii

Clienţii Orange pot viziona programe TV pe mobil prin intermediul unei aplicaţii (Imagine: Shutterstock)

"Aplicaţia TV de la Orange permite clienţilor să urmărească direct pe telefon 17 posturi TV. În plus, conţine un catalog cu înregistrări ale unor emisiuni de ştiri sportive, de divertisment, dar şi videoclipuri muzicale. Acestea pot fi descărcate ulterior pe telefon, atât în portalul Orange pe mobil, cât şi în aplicaţie", se arată într-un comunicat al Orange România.

Aplicaţia TV de la Orange poate fi folosită atât prin intermediul conexiunii 3G, cât şi prin Wi-Fi, iar traficul de date se tarifează în funcţie de abonamentul şi de opţiunile active pe număr.

Clienţii Orange care beneficiază de trafic nelimitat în portalul Orange pe mobil au trafic nelimitat şi în aplicaţie, iar cei care folosesc abonamente Panteră de 21 de euro sau mai mari au inclus atât traficul, cât şi accesul la canalele TV, la radio şi la catalogul de înregistrări.

"Aplicaţia TV de la Orange este disponibilă gratuit şi pentru utilizatorii de iPhone sub numele de TV live de la Orange. Aplicaţia pentru iPhone va fi actualizată în curând pentru a oferi aceleaşi beneficii şi clienţilor cu iPhone sau iPad", se mai spune în comunicat.

Orange România este cel mai mare operator local de telefonie mobilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici