Costi Mocanu, numit Senior Vice-President Head of Voyo, Anca Budinschi - General Director PRO TV SA

Costi Mocanu a fost numit Senior Vice-President Head of Voyo, iar Anca Budinschi ocupă poziţia de General Director PRO TV SA, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

1105 afișări
Imaginea articolului Costi Mocanu, numit Senior Vice-President Head of Voyo, Anca Budinschi - General Director PRO TV SA

Costi Mocanu, numit Senior Vice-President Head of Voyo, Anca Budinschi - General Director PRO TV SA

Din 15 septembrie, Costi Mocanu a fost numit Senior Vice-President Head of Voyo şi se va ocupa de coordonarea Voyo ca platformă de distribuţie paid la nivel CME. Ca urmare a faptului că Voyo va face parte din Divizia de Broadcasting în noua platformă de distribuţie, echipa Voyo a fost reorganizată, în acord cu importanţa şi priorităţile sale.

Costi Mocanu este alături de Pro TV de 19 ani, unde a început ca jurnalist, devenind Director General cu trei ani în urmă. Deşi şi-a petrecut ultimii opt ani în partea de business a operaţiunii, Costi a generat în mod constant conţinut de valoare. Experienţa lui vastă în broadcasting şi new media, implicarea lui în coordonarea Voyo România, deschiderea către noi provocări şi mai ales energia lui vor conduce cu succes la dezvoltarea Voyo, se spune în comunicat.

Costi i-a predat ştafeta Ancăi Budinschi, care ocupă poziţia de General Director PRO TV SA începând cu 15 septembrie.

Anca face parte din echipa Pro TV de 19 ani, dintre care 10 la ştiri, iar 9 deţinând responsabilităţi de business. Din poziţia de Head of Television, în ultimii ani, a fost implicată şi a participat la luarea tuturor deciziilor importante, astfel încât numirea ei este un pas firesc atât pentru ea însăşi, cât şi pentru restul echipei de management. Experienţa Ancăi, abilităţile sale analitice şi de planificare, aptitudinile interpersonale au atras respectul întregii echipe şi vor contribui cu siguranţă la atingerea obiectivelor Pro TV, se mai spune în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici