DANSEZ PENTRU TINE, lider incontestabil de audienţă pe toate segmentele de public

Show-ul "Dansez pentru tine" a fost lider incontestabil de audienţă pe toate segmentele de public, vineri seară, când Elena Ionescu şi Freek au luat primul 10 din acest sezon al emisiunii.

466 afișări
Imaginea articolului DANSEZ PENTRU TINE, lider incontestabil de audienţă pe toate segmentele de public

DANSEZ PENTRU TINE, lider incontestabil de audienţă pe toate segmentele de public

Salsa le-a purtat paşii către primul loc de pe podium Elenei Ionescu şi partenerului său, Freek, la "Dansez pentru tine". Cei doi au reuşit performanţa de a obţine graţie acestui stil prima notă de 10 dată în acest sezon şi, mai mult decât atât, la finalul ediţiei au fost bucuroşi să afle că munca lor a convins juriul că merită să fie nu doar pe podium, ci chiar pe primul loc, informează Pro TV.

În schimb, echipa formată din Alexandra Popovici şi Sorin Brotnei a părăsit competiţia visurilor, iar săptămâna viitoare se vor înfrunta, în paşi de dans şi nu pe terenul de fotbal de această dată, Nana Falemi şi Giani Kirita.

Telespectatorii au ales din nou să fie oaspeţii unui show care ştie paşii către succes de atâtea sezoane, iar Pro TV a dominat topul audienţelor pe toate segmentele de public. Astfel, în intervalul orar 20:30 - 01:14, atunci când a fost difuzată cea de-a doua ediţie din cel de-al 14-lea sezon al emisiunii, Pro TV a înregistrat, în medie, pe publicul comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, 7,9 puncte de rating şi 22,5% cotă de piaţă, în timp ce Antena 1, clasată pe locul al doilea, avea de aproape două ori mai puţin, respectiv 4,4 puncte de rating şi 12,6 procente din cota de piaţă.

Pro TV şi-a spulberat competitorii şi pe publicul din mediul urban, unde a obţinut, în medie, 8,1 puncte de rating şi 20,2% cotă de piaţă, de peste două ori mai mult decât Antena 1, care avea 3,9 puncte de rating şi 9,7% cotă de piaţă.

Minutul de aur al emisiunii, 21:18, a ţinut în faţa micilor ecrane pe Pro TV aproape 2.500.000 de telespectatori de la nivelul întregii ţări.

Potrivit Pro TV, spectacolul de vineri seară de la "Dansez pentru tine" a fost unul desăvârşit. Reggaeton, salsa, Bollywood, folclor internaţional, tango, cabaret, rock’n’roll, dans ţigănesc şi Vogue, nimic din toate acestea nu a lipsit pentru ca telespectatorii să trăiască alături de concurenţi sentimente care mai de care mai puternice. Stilul Vogue a adus în scenă coregrafii uimitoare, mişcări extrem de dificile şi de ritmate, iar costumele şi machiajele spectaculoase au făcut ca unii dintre concurenţi să fie de nerecunoscut.

Antonia, una dintre cele mai în vogă artiste ale momentului, a dansat pentru un caz umanitar, iar membrii baletului emisiunii au demonstrat încă o dată că au dansul în sânge.

Săptămâna viitoare are loc duelul fotbaliştilor. Echipele formate din Falemi Nana şi Emanuela Mitrea şi Giani Kirita şi Dana Matei se vor înfrunta în paşi de dans, iar telespectatorii vor decide cine merge mai departe.

Ca de obicei, aceştia îşi pot vota favoriţii prin SMS la 1322 cu textul "Giani" sau "Falemi" sau sunând la numerele de telefon 0900. 760. 401 pentru Giani şi la 0900. 760. 408 pentru Falemi. Numerele de telefon sunt apelabile doar din reţelele Romtelecom şi Alonia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici