Discovery Channel va difuza în iunie şi iulie programe ce completează evenimentele sportive de sezon

Discovery va completa evenimentele sportive din această vară printr-o grilă creată în jurul acestora, în care se vor regăsi programe precum "Pregătirea Campionatului European" şi "Cum se fabrică echipamentele sportive", informează televiziunea.

151 afișări
Imaginea articolului Discovery Channel va difuza în iunie şi iulie programe ce completează evenimentele sportive de sezon

Discovery Channel va difuza în iunie şi iulie programe ce completează evenimentele sportive de sezon

Potrivit Discovery, vara aceasta este dedicată sportului, fapt pentru care televiziunea va susţine evenimentele sportive printr-o grilă special creată în jurul acestora.

Chiar dacă telespectatorii nu vor umări tot timpul meciuri de fotbal sau probe olimpice, sportul este principalul subiect al acestor luni, iar Discovery va difuza programe speciale care vor putea fi urmărite între meciuri.

Astfel, pe parcursul campionatului UEFA, sezonul de pescuit va ocupa locul central în grila de programe a Discovery. În fiecare zi de luni până vineri, între 17.00 şi 19.00, telespectatorii vor putea urmări serialul "Robson Green şi pescuitul extrem", urmat de "Monştrii apelor".

Serialul "Robson Green şi pescuitul extrem" va fi difuzat începând cu 1 iunie, de luni până vineri, de la ora 17.00. Actor şi pescar pasionat, Robson Greene pleacă într-o misiune aventuroasă pentru a descoperi cele mai grozave destinaţii de pescuit de pe glob, în noua serie "Robson Green şi pescuitul extrem".

Programul "Monştrii apelor" va fi difuzat începând cu 1 iunie, de luni până vineri, de la ora 18.00. Serialul prezintă căutările lui Jeremy Wade prin toată lumea. Biolog şi pescar extreme, el pleacă pe urmele unor poveşti despre peşti monstruoşi, bănuiţi a fi mâncători de oameni, încercând să afle dacă este vorba despre nişte simple poveşti pescăreşti sau despre fapte reale. Wade

În fiecare luni de la ora 23.00, acelaşi Robson Greene pleacă într-o nouă aventură în încercarea de a găsi unele dintre cele mai spectaculoase capturi din lume. Green ajunge în ţara cu nisip, samba şi fotbal, ca să pescuiască alături de cei mai buni pescari ai Braziliei, pe coasta de 8000 km a Atlanticului şi pe puternicul Amazon. Aceste lucruri vor putea fi văzute într-o serie nouă, intitulată "Robson Green în luptă cu adâncurile".

Pe de altă parte, între orele 21.00 şi 22.00, în fiecare zi de luni până duminică, telespectatorii vor putea urmări emisiuni care arată cum funcţionează, dar mai ales cum poate fi păcălit creierul omenesc. De la "Descoperă minciuna!" la "Dynamo şi magia imposibilului", şi de la "Escrocherii adevărate" la "Curiosity", fiecare emisiune va explora, într-un mod propriu, felul în care se comportă mintea umană în diverse situaţii.

Tot în această perioadă, Discovery Channel a pregătit câteva programe direct legate de evenimentele sportive ale anului. Astfel, programul "Pregătirea Campionatului European" va fi transmis din 5 iunie, de la ora 22.00. Anul acesta este prima dată când Europa Centrală şi de Est găzduiesc un eveniment sportiv major, Campionatul European de Fotbal care va avea loc în Polonia şi Ucraina. Toţi cei implicaţi în realizarea infrastructurii necesare fac eforturi susţinute pentru ca noile stadioane să fie finalizate la timp, conform standardelor UEFA, iar tehnologiile moderne pentru sunet şi lumini să se ridice la nivelul aşteptărilor pentru o ceremonie de deschidere care va etala minunile tehnologice ale noului Stadion Naţional din Varşovia. Programul "Pregătirea Campionatului European" urmăreşte toate aceste aspecte, alcătuind un portret detaliat al oamenilor din Polonia şi Ucraina care au colaborat îndeaproape ca să se asigure că totul va fi gata la timp pentru evenimentul din iunie.

Un alt program Discovery este "Cum se fabrică echipamentele sportive", difuzat începând cu 15 iulie, de la ora 15.30. În această serie, care cuprinde opt episoade a câte 30 de minute, telespectatorii vor afla cum se fabrică echipamentele sportive folosite de olimpici, ca de exemplu pucuri de hockey, crose pentru hockey profesionist, pânze pentru navigaţie sau biciclete din fibră de carbon.

În România, Discovery Networks distribuie în prezent Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery World, Discovery Science, Discovery HD Showcase şi ID Investigation Discovery.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici