Evenimentul zilei renunţă la colaboratori, pe fondul crizei

Cotidianul Evenimentul zilei renunţă la colaboratori, printre care se numără Christian Mititelu, Adrian Georgescu, Andrei Postelnicu, Nicolae Manolescu, Iulian Comănescu şi Rodica Culcer, pe fondul contextului economic nefavorabil, au declarat pentru MEDIAFAX surse din cadrul ziarului.

335 afișări
Imaginea articolului Evenimentul zilei renunţă la colaboratori, pe fondul crizei

Evenimentul zilei renunţă la colaboratori, pe fondul crizei

"Este vorba de o reducere masivă a bugetului de colaboratori, din cauza contextului economic. Este vorba de o reducere de cheltuieli. În contextul actual, hotărârea a fost luată pentrut a nu afecta calitatea editorială", au precizat sursele.

Conform aceloraşi surse, vor fi păstraţi în echipă doar "comentatorii care scriu editorialul mare", şi anume Horia Roman Patapievici, Mircea Mihăieş, Vladimir Tismăneanu, Sorin Ioniţă, Răzvan Exarhu şi Mircea Cărtărescu.

Decizia intră în vigoare, pentru majoritatea cazurilor, începând cu 1 noiembrie.

Cotidianul Evenimentul zilei este editat de Ringier România.

Ringier a intrat pe piaţa românească în 1992, din portofoliul companiei făcând parte titluri precum Evenimentul zilei (cotidian reference), Capital (săptămânal de business), Libertatea (tabloid) şi revistele Bolero, Libertatea pentru femei, Unica, Bravo, BravoGIRL şi Diva. Grupul elveţian Ringier este prezent în zece ţări, are peste 7.000 de angajaţi, editează circa 120 de ziare şi reviste, produce aproximativ 20 de programe de televiziune şi operează 50 de platforme online şi 11 tipografii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici