Video Expoziţie în stradă: "Mediafax Foto - Best of 2006"

Fotoreporterii Mediafax au scos de la naftalină cele mai reuşite fotografii publicate în presă în 2006 şi le-au expus în văzul lumii.

4 afișări

 Cine trece zilele acestea pe lângă Muzeul Naţional de Artă al României poate vedea fotografiile "de colecţie", chiar de pe trotuar.

Expoziţia nu este o retrospectivă a evenimentelor din 2006, dar cuprinde cele mai reuşite fotografii apărute în presă, anul trecut.

Expoziţia "Mediafax Foto - Best of 2006" va rămâne în stradă până pe 4 august. Mediafax Foto va lansa în curând un album, care va conţine cele mai bune 120 de fotografii din 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici