Festivalul "Femei pe Mătăsari", cu modă, dans şi spectacole, de vineri până duminică, în Capitală

Cea de-a treia ediţie a Festivalului Urban "Femei pe Mătăsari" se va desfăşura de vineri până duminică, în Capitală, şi va reuni zeci de proiecte, modă, dans, spectacole de teatru şi o scenă pe care vor urca artişti precum Moonlight Breakfast şi Robin and the Backstabbers.

429 afișări
Imaginea articolului Festivalul "Femei pe Mătăsari", cu modă, dans şi spectacole, de vineri până duminică, în Capitală

Festivalul "Femei pe Mătăsari", cu modă, dans şi spectacole, de vineri până duminică, în Capitală

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, ediţia de anul acesta a Festivalului "Femei pe Mătăsari" va sta sub semnul excelenţei. În weekendul din septembrie va fi sărbătorită excelenţa definită de femeile puternice: prietene, iubite, surori, mame, soţii, femei care au depăşit limite, prejudecăţi, graniţe, realităţi.

Timp de trei zile, strada Mătăsari din Bucureşti se va redefini ca spaţiu deschis artiştilor plastici şi va lansa un dialog între artă şi public prin proiectul "WoMANYnCOLOURS". Mai mulţi artişti vizuali vor aborda subiectul feminităţii prin pictură, sculptură şi prin noile medii (fotografie, video, video-performance).

Astfel, publicul va putea asista la "PRIVEŞTE-te", un fashion show marca Wilhelmina Arz, cu susţinerea Cristinei Bâtlan, Mădalinei Lazăr Mocanu şi a lui Laurent Tourette, pe muzica live a celor de la Les Elephants Bizzarres. Seara de vineri se va încheia cu DJ Sasha.

Totodată, în timpul festivalului, Marina Voica şi Silvia Dumitrescu vor onora publicul cu excelenţa lor în muzică.

De asemenea, cei care se vor plimba pe Mătăsari, sâmbată şi duminică, vor avea surpriza să se întâlnească şi cu artiştii de la OCS, Moonlight Breakfast, Robin and the Backstabbers, We singing colors, Pimp, Moebius,Violent Monkey, dar şi cu Emanuel Mirea şi Muse Quartet.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici