Filme, muzică, teatru şi dans, pe 20 iunie, la Noaptea Institutelor Culturale din Bucureşti

Publicul bucureştean este aşteptat, pe 20 iunie, la Noaptea Institutelor Culturale, cu filme, muzică, teatru, poezie, dans, ateliere de creaţie, expoziţii, evenimente alternative, degustări şi târguri de bunătăţuri, dar şi produse handmade, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

236 afișări
Imaginea articolului Filme, muzică, teatru şi dans, pe 20 iunie, la Noaptea Institutelor Culturale din Bucureşti

Filme, muzică, teatru şi dans, pe 20 iunie, la Noaptea Institutelor Culturale din Bucureşti (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

Astfel, pe 20 iunie, de la ora 16.00 şi până în zori, institutele şi centrele culturale membre ale clusterului EUNIC (Reţeaua Europeană a Institutelor Culturale Naţionale) Bucureşti şi partenerii lor dau întâlnire publicului la a opta ediţie a Nopţii Institutelor Culturale la Bucureşti.

Accesul la evenimente este liber.

Harta şi programul Nopţii Institutelor Culturale la Bucureşti sunt disponibile pe site-urile organizatorilor şi pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.

Asociaţia Green Revolution susţine evenimentul şi deplasarea publicului între locurile care vor găzdui evenimente punând la dispoziţie, gratuit, 40 de biciclete. Bicicletele vor putea fi împrumutate de la centrele de închiriere din parcul Herăstrău (Piaţa Charles de Gaulle şi Arcul de Triumf) şi parcul Tineretului, pe baza unei solicitări trimise până pe data de 18 iunie (inclusiv) la adresa de email: walbru.bucarest@rdsmail.ro.

Noaptea Institutelor Culturale este un proiect al clusterului EUNIC Bucureşti, coordonat în 2014 de Delegaţia Valonia-Bruxelles şi organizat de British Council, Centrul Ceh, Centrul Cultural Turc "Yunus Emre", Delegaţia Valonia-Bruxelles, Forumul Cultural Austriac, Fundaţia Culturală Greacă, Goethe-Institut, Institutul Balassi - Institutul Maghiar din Bucureşti, Institutul Cervantes, Institutul Cultural Român, Institutul Francez din Bucureşti, Institutul Italian de Cultură şi Institutul Polonez, împreună cu Reprezentanţa Comisiei Europene în România şi Biroul de Informare al Parlamentului European în România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici