Filmul "Războiul rozelor", cu Michael Douglas, va fi adaptat pentru Broadway - VIDEO

Comedia neagră "Războiul rozelor", cu Michael Douglas şi Kathleen Turner, va fi adaptată pentru scenă într-un nou spectacol pe Broadway, New York, ce va avea premiera în 2015.

1731 afișări
Imaginea articolului Filmul "Războiul rozelor", cu Michael Douglas, va fi adaptat pentru Broadway - VIDEO

Filmul "Războiul rozelor", cu Michael Douglas, va fi adaptat pentru Broadway

Producătorii Jay şi Cindy Gutterman pregătesc o versiune pentru scenă a filmului "Războiul rozelor" (1989), care a fost regizat de Danny De Vito şi în care au jucat Michael Douglas şi Kathleen Turner, informează contactmusic.com.

Bazat pe romanul "The War of the Roses", de Warren Adler, spectacolul va fi jucat pe Broadway în stagiunea 2015 - 2016.

Distribuţia acestui spectacol nu a fost încă anunţată.

În filmul "Războiul rozelor", Barbara şi Oliver Rose (Kathleen Turner şi Michael Douglas) par a avea o căsnicie perfectă. Ei s-au întâlnit în urmă cu 17 ani, la o licitaţie, şi s-au îndrăgostit la prima vedere. Brusc, după 17 ani de căsnicie, o întâmplare nefericită îi permite Barbarei să îşi imagineze cum ar fi viaţa fără Oliver, iar perspectiva divorţului îi pare din ce în ce mai tentantă, iar căminul idilic al cuplului se transformă în câmpul de bătălie al războiului psihologic dintre cei doi soţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici