Filmul "Vallanzasca", cu Monica Bârlădeanu, a avut premiera luni seară la Festivalul de la Veneţia - VIDEO

Lungmetrajul "Vallanzasca - Gli angeli del male", în regia lui Michele Placido, din distribuţia căruia face parte şi actriţa română Monica Bârlădeanu, a avut premiera luni seară, la Festivalul Internaţional de Film de la Veneţia (1 - 11 septembrie), informează presa italiană.

273 afișări
Imaginea articolului Filmul "Vallanzasca", cu Monica Bârlădeanu, a avut premiera luni seară la Festivalul de la Veneţia - VIDEO

Filmul "Vallanzasca", cu Monica Bârlădeanu, a avut premiera luni seară la Festivalul de la Veneţia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Premiera de gală a peliculei a avut loc luni seară, la Palazzo del Cinema din Veneţia, în prezenţa echipei filmului. Pe covorul roşu a fost prezent, alături de echipa filmului, Bobby Păunescu, din partea Mandragora, casa care a coprodus lungmetrajul alături de Twentieth Century Fox Italia.

Filmul "Vallanzasca - Gli angeli del male" are la bază un roman al lui Carlo Bonini, "Vallanzasca Gli Angeli Del Male", şi spune povestea celebrului mafiot italian Renato Vallanzasca.

Monica Bârlădeanu joacă în film rolul uneia dintre victimele gangsterului Renato Vallanzasca. Din distribuţia peliculei, care a avut un buget de 10 milioane de dolari, mai fac parte Kim Rossi Stuart, care îl interpretează pe Vallanzasca, Valeria Solarino, Paz Vega şi Moritz Bleibtreu.

Video stirileprotv.ro

Monica Bârlădeanu este model, prezentatoare TV şi actriţă, iar cariera ei include apariţii în producţii internaţionale, precum serialul american de succes "Lost" sau comedia "Buds for Life", şi roluri în filme româneşti, precum "Moartea domnului Lăzărescu", în regia lui Cristi Puiu. Recent, Monica Bârlădeanu a fost protagonista filmului "Francesca", debutul regizoral al lui Bobby Păunescu, rol care i-a adus o nominalizare la premiile Gopo 2010, la categoria "cea mai bună actriţă într-un rol principal". Pentru acelaşi rol, Monica Bârlădeanu a primit premiul pentru interpretare feminină la Bursa Silk Road Film Festival din Turcia.

Cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia (1 - 11 septembrie) a debutat miercuri, cu pelicula "Black Swan", un thriller psihologic american în regia lui Darren Aronofsky, cu Natalie Portman şi Vincent Cassel.

Filmul italian "Hai paura del buio", de Massimo Coppola, cu actriţa română Alexandra Pirici în rolul principal, participă şi el la Festivalul Internaţional de Film de la Veneţia, în cadrul Settimana Internazionale della Critica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici