Florina Cercel: A plecat Şerban, un om minunat, cu o generozitate extraordinară

Actriţa Florina Cercel spune că "Şerban Ionescu, decedat miercuri seară, la 62 de ani, era "un om minunat, un om cu o generozitate extraordinară".

408 afișări
Imaginea articolului Florina Cercel: A plecat Şerban, un om minunat, cu o generozitate extraordinară

Florina Cercel (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

"A plecat Şerban", a spus actriţa, remarcând că moartea lui Şerban Ionescu a urmat decesului unui alt mare actor, Iurie Darie.

"Dumnezeu i-a iubit că i-a luat. Si unul, şi celălalt au avut o suferinţă îndelungată şi nu meritau. Au fost prea buni actori, prea buni oameni, ca să sufere atât de mult", a spus Florina Cercel.

Ea şi-a amintit ca a jucat cu Şerban Ionescu într-un film şi că au stat împreună două luni, undeva în Deltă, ocazie cu care l-a cunoscut bine.

"Un om minunat, un om cu o generozitate extarordinară", a afirmat Florina Cercel.

Actorul Şerban Ionescu a încetat din viaţă miercuri seară, în jurul orei 23.30, la Spitalul Floreasca, a declarat pentru MEDIAFAX directorul unităţii medicale, Radu Macovei.

Şerban Ionescu, în vârstă de 62 de ani, fusese internat marţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, în secţia de Terapie Intensivă, după ce starea lui s-a agravat.

Diagnosticul său a fost de scleroză laterală amiotrofică, afecţiune care constă într-o pierdere progresivă a anumitor celule nervoase din creier şi măduva spinării, numite neuroni motori, ce controlează muşchii voluntari, care fac posibilă mişcarea. Scleroza laterală amiotrofică este o boală progresivă, invalidantă şi fatală. Mersul, vorbitul, mâncatul, înghiţitul şi alte funcţii fundamentale ale corpului devin treptat din ce în ce mai dificile şi pot provoca diferite alte boli şi complicaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici