Google+ introduce mai multe jocuri, printre care şi popularul "Angry Birds"

Google face un pas în plus în competiţia sa cu reţeaua de socializare Facebook, instalând o pagină de jocuri pe site-ul său de socializare Google+, printre care şi "Angry Birds", un joc foarte popular creat de compania Rovio, informează Brand Republic.

494 afișări
Imaginea articolului Google+ introduce mai multe jocuri, printre care şi popularul "Angry Birds"

Google+ introduce mai multe jocuri, printre care şi popularul "Angry Birds"

Google a anunţat pe blogul oficial al companiei că a introdus un buton pentru jocuri pe Google+. În prezent sunt disponibile 16 jocuri, printre care "Zynga Poker", "Zombie Lane" şi "Sudoko".

Utilizatorii îşi pot invita prietenii să joace jocuri împreună online.

"Experienţele pe care le împărtăşim sunt importante pentru relaţiile noastre. Vrem să facem astfel încât jocurile online să fie la fel de amuzante şi să aibă aceeaşi semnificaţie ca jocurile din viaţa reală", a declarat Vic Gundotra, reprezentant Google.

La numai câteva ore după ce Google a anunţat introducerea jocurilor, Facebook a dezvăluit mai multe aplicaţii noi, printre care Game Ticker, care transformă coloana Facebook Chat într-un flux care afişează activităţile utilizatorilor în diferite jocuri.

Google+ s-a lansat la începutul lunii iulie. Platforma a atras 20 de milioane de vizitatori pe site, în numai trei săptămâni de la lansare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici