Google sărbătoreşte printr-un logo care trimite la mesaje extraterestre naşterea unui scriitor de SF

Google sărbătoreşte aniversarea a 143 de ani de la naşterea scriitorului de Science Fiction, H.G. Wells, printr-un logo cu litere inscripţionate în lanuri, similare "semnalelor" extraterestre, informează The Independent.

27 afișări
Imaginea articolului Google sărbătoreşte printr-un logo care trimite la mesaje extraterestre naşterea unui scriitor de SF

Google sărbătoreşte printr-un logo care trimite la mesaje extraterestre naşterea unui scriitor de SF

Utilizatorii site-ului de microblogging Twitter susţin că au găsit semnificaţia secretă a "ghicitorii" Google - o reprezentare a unor cercuri în recolte care alcătuiesc numele Google, - care a incitat curiozitatea multor utilizatori ai motorului de căutare.

Tot în relaţie cu logo-ul cu tematică extraterestră, pe contul Google de pe Twitter au fost postate, marţi, o serie de coordonate în jurul orei 04.00, precum şi un link la o imagine cu logo-ul format din cercuri în recolte.

Aşa cum au remarcat utilizatorii Twitter care au interpretat imaginea, coordonatele indicau poziţia oraşului Woking, aşa că imediat au început să apară şi speculaţiile legate de semnificaţia acestei localităţi.

Deocamdată, singura afinitate cunoscută a oraşului din West Surrey cu obiectele extraterestre neidentificate rezidă în alegerea acestei localităţi ca spaţiu al primei aterizări marţiene în cartea "War of the Worlds" aparţinând scriitorului de literatură SF, H.G. Wells, acesta fiind şi locul în care autorul şi-a petrecut şi cea mai mare parte a vieţii sale adulte.

Săptămâna viitoare se vor împlini 143 de ani de la naşterea scriitorului, ocazie celebrată de Google prin acest logo surpriză, care anunţă evenimentul.

Alegerea zilei este totuşi neobişnuită, cu şase zile înainte de data aniversării, aşa că speculaţiile continuă. În următoarele zile, atât utilizatorii de internet cât şi fanii literaturii science fiction, vor căuta indicii pentru a afla modul în care Google îl va omagia pe unul dintre cei mai importanţii scriitori ai genului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici