Grupul funk-soul Brother Strut concertează la Bucureşti, pe 31 octombrie - VIDEO

Grupul britanic funk-soul Brother Strut concertează la Sala Radio din Bucureşti, pe 31 octombrie, de la ora 20.00, în cadrul turneului de promovare a albumului "First Strut Is The Deepest", lansat în 2013 şi considerat unul dintre cele mai bune materiale discografice de debut ale genului.

107 afișări
Imaginea articolului Grupul funk-soul Brother Strut concertează la Bucureşti, pe 31 octombrie - VIDEO

Grupul funk-soul Brother Strut concertează la Bucureşti, pe 31 octombrie (Imagine: Facebook)

Producătorul şi saxofonistul Stevie Jones a format trupa în anul 2012, ca gest de frondă faţă de generaţia "X - Factor" de celebrităţi fabricate cu orice preţ, iar în prezent cântă alături de Sam Tanner (claviaturi/voce), Steve Pearce (bas), Frankie Tontoh (tobe), Otha Smith (chitară) şi Karl Vanden Bossche (percuţie).

Membrii grupului a cărui muzică are influenţe funk, blues, soul din anii '60 şi '70 au înregistrat alături de nume legendare, precum Van Morrison, Stevie Wonder, Elton John, Madonna, Sting, George Michael, Amy Winehouse şi Tina Turner.

Evenimentul "First Strut Is The Deepest" face parte din seria de concerte Jazz Syndicate Live Sessions, care mai cuprinde show-urile John Abercrombie Quintet, pe 15 octombrie, Legends of Jazz: A Charlie Parker & Dizzie Gilespie Tribute with Ryan Carniaux (USA) & Plume (USA), pe 15 noiembrie, şi Marc Cary: Rhodes Ahead vol 2, pe 22 noiembrie, toate fiind programate să aibă loc la Sala Radio din Capitală, informează eventim.ro.

Biletele, care pot fi cumpărate online, de pe Eventim.ro, şi din reţeaua magazinelor afiliate, costă 85 de lei, 115 lei şi 135 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici