"Happy Hour" revine luni la Pro TV: Cătălin Măruţă merge acasă la Cristi şi Adelina Chivu

Emisiunea "Happy Hour" revine, luni, de la ora 17.30, la Pro TV, în prima ediţie din acest an a programului telespectatorii urmând să-l însoţească pe Cătălin Măruţă în vizită, acasă, la Cristi şi Adelina Chivu.

718 afișări
Imaginea articolului "Happy Hour" revine luni la Pro TV: Cătălin Măruţă merge acasă la Cristi şi Adelina Chivu

"Happy Hour" revine luni la Pro TV: Cătălin Măruţă merge acasă la Cristi şi Adelina Chivu

"Happy Hour" începe anul cu noroc şi le aduce telespectatorilor Pro TV numai noutăţi: aceştia vor vedea ce n-au mai văzut, vor asculta ce n-au mai auzit şi vor afla mereu altceva, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Măruţă se întoarce la Pro TV pe 7 ianuarie, de la 17.30, iar în prima ediţie "Happy Hour" de după sfârşitul lumii îşi propune să dea tonul în divertismentul românesc cu o ediţie specială: prezentatorul "Happy Hour" a "aterizat" la familia lui Cristi şi a Adelinei Chivu chiar în Ajunul Crăciunului. Măruţă a fost invitat de Cristi şi Adelina Chivu în casa lor din Bucureşti să se bucure de atmosfera de sărbători din familia lor. Cum arată cel mai frumos Crăciun pentru Cristi, Adelina şi micuţele Anastasia şi Natalia Chivu şi ce planuri au toţi patru pentru 2013 telespectatorii vor vedea luni, pe 7 ianuarie.

Tot atunci, Măruţă reuşeşte să îl aducă pe Vasile, fratele aproape pustnic al lui Mihai Trăistariu, în mijlocul familiei. În cinstea acestei reuniuni, dar şi de dragul emisiunii "Happy Hour", un artist de muzică populară foarte iubit va renunţa la costumul tradiţional şi va deveni mai cool decât Connect-R. Surpriza va fi dezvăluită în prima ediţie "Happy Hour" din 2013. Iar câştigătoarea celui de-al doilea sezon al show-ului "Vocea României", Julie Mayaya, se va aşeza şi ea pentru prima dată pe Happylica şi îi va povesti lui Măruţă cum este să fii câştigător al titlului "Vocea României", dar şi ce planuri are pentru cariera sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici