Hossu Longin, Ducu Bertzi şi Stejărel Olaru, validaţi de BPC pentru CA ale SRTv şi SRR

Conducerea PNL i-a validat pe Lucia Hossu Longin, Ducu Bertzi şi Stejărel Olaru drept candidaţi pentru consiliile de administraţie ale televiziunii publice şi radioului public, iar pentru funcţia de vicepreşedinte al CNVM liberalii au validat candidatura lui Alexe Gavrilă, fost deputat PNL.

63 afișări
Imaginea articolului Hossu Longin, Ducu Bertzi şi Stejărel Olaru, validaţi de BPC pentru CA ale SRTv şi SRR

Hossu Longin, Ducu Bertzi şi Stejărel Olaru, validaţi de BPC pentru CA ale SRTv şi SRR (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al PNL, Mihai Voicu, a anunţat că liberalii au decis desemnarea Luciei Hossu Longin pentru CA al SRTv, şi a lui Ducu Bertzi şi Stejărel Olaru pentru CA al SRR

El a anunţat că pentru postul de membru supleant în CA al TVR a fost desemnată Brânduşa Miron, iar supleanţii la SRR au fost desemnaţi Oana Sima şi Şerban Beleneş.

Candidaţii pentru CA ale TRV şi SRR vor fi audiaţi, luni, la ora 14.00 de către comisiile de cultură reunite, votul nominal şi secret urmând să fie exprimat de parlamentari, marţi, în plenul reunit, stabilit săprămâna trecută de conducerile celor două Camere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici