"În trafic", cea mai bună piesă românească din 2013, montată în premieră naţională la Târgu Mureş

"În trafic", de Alina Nelega, desemnată de juriul Uniunii Teatrale din România (UNITER) cea mai bună piesă românească a anului 2013, va fi pusă în scenă de autoare, în premieră naţională, la Teatrul Naţional din Târgu-Mureş, pe 19 iunie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

265 afișări
Imaginea articolului "În trafic", cea mai bună piesă românească din 2013, montată în premieră naţională la Târgu Mureş

"În trafic", cea mai bună piesă românească din 2013, montată în premieră naţională la Târgu Mureş (Imagine: Mircea Rosca/ Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă remis, marţi, de Teatrul Naţional din Târgu-Mureş, "În trafic", de Alina Nelega, piesa premiată de juriul UNITER anul acesta, va avea premiera pe 19 iunie, de la ora 19.30, la Sala Mică.

Textul va fi montat chiar de autoare, Alina Nelega, director artistic la Teatrul din Târgu-Mureş, iar scenografia spectacolului este semnată de Tiberiu Toitan şi Oana Micu.

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii Elena Purea, Andrei Chiran, Claudiu Banciu, Claudiu Ştian, Simon Kalman Attila şi Mihai Bloj.

În afară de premiera din 19 iunie, spectacolul mai poate fi vizionat pe 22 şi 29 iunie, de la aceeaşi oră, tot la Sala Mică a Teatrului Naţional din Târgu-Mureş.

Textul "În trafic", de Alina Nelega, a câştigat concursul de dramaturgie "Cea mai bună piesă românească a anului 2013", autoarea fiind premiată pe 28 aprilie, la gala UNITER, care a avut loc la Palatul Culturii din Târgu-Mureş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici