Îţi găseşti maşina în parcarea subterană într-un mall din Capitală, după citate din cărţi

  • Cărtureşti şi Veranda Mall lansează o campanie de promovare a lecturii printr-o activitate specială
  • Campania cuprinde o serie de execuţii vizuale cu intenţia de a ne transpune starea de bine resimţită atunci când citim
100 afișări
Imaginea articolului Îţi găseşti maşina în parcarea subterană într-un mall din Capitală, după citate din cărţi

Bucureştenii se pot relaxa de acum citind la mall. Cărtureşti şi Veranda Mall lansează o campanie de promovare a lecturii

Cărtureşti şi Veranda Mall lansează o campanie de promovare a lecturii printr-o activitate specială care face ca spaţiul de parcare din mall să capete personalitate. 

Campania cuprinde o serie de lucrări vizuale care integrează citate din cărţi cu intenţia de a ne transpune măcar pentru câteva minute în starea de bine resimţită atunci când citim. Activarea din parcare completează conceptul campaniei, prin care oraşul devine sală de lectură, iar librăria, anticamera culturală a spaţiului urban.
 
Ca execuţie, în Veranda Mall, parcarea centrului comercial a fost transformată într-o invitaţie la lectură. Locurile de parcare au fost redenumite după titlurile unor cărţi clasice, precum: Lolita, de Vladimir Nabokov, Emma, de Jane Austen, Marele Gatsby, de F. Scott Fitzgerald, Anna Karenina, de Lev Tolstoi sau Doctor Jivago, de Boris Pasternak.
 
Perioada de desfăşurare a campaniei de promovare a lecturii în Veranda Mall este 5 aprilie – 5 iunie 2021.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici