Joe Gomez este noul Captain America. Marvel aduce în prim-plan un personaj nativ american

  • Joe Gomez este noul personaj „Captain America”
  • Marvel îl dezvăluie pe al treilea „Captain America”
  • Personajul a fost creat pentru a celebra 80 de ani de la apariţia „Captain America”
485 afișări
Imaginea articolului Joe Gomez este noul Captain America. Marvel aduce în prim-plan un personaj nativ american

Joe Gomez este noul Captain America

Dacă eşti fan al universului Marvel şi nu ai ratat benzile desenate dar nici filmele inspirate din acestea, află că ultimul personaj inspirat de Captain America este nativ american.
 
Noul personaj este din tribul Kickapoo. Acesta se numeşte Joe Gomez şi este constuctor într-o lume afectată de distrugere. Va debuta în al treilea număr al mini-seriei „Statele Unite ale Căpitanului America” din acestă vară. El se va alătura lui Steve Rogers şi Sam Wilson în căutarea scutului furat al Căpitanului America.
 
Personajul a fost creat special pentru a celebra 80 de ani de la apariţia eroului Capitanului America, care a debutat în 1941.
 
Cât despre filme, poate că fanilor le va fi greu să renunţe la actorul Chris Evans, cu care s-au obişnuit în The First Avenger, The Winter Soldier sau Civil War. Acum, tot ce putem face este să aşteptăm noi detalii.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici