Laura Cosoi împlineşte un "Vis de femeie", din 14 iunie, la Pro TV

Laura Cosoi va prezenta emisiunea "Vis de femeie", difuzată din 14 iunie, în fiecare joi, de la ora 00:00, la Pro TV, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

2008 afișări
Imaginea articolului Laura Cosoi împlineşte un "Vis de femeie", din 14 iunie, la Pro TV

Laura Cosoi împlineşte un "Vis de femeie", din 14 iunie, la Pro TV

Laura Cosoi se transformă într-o zână veritabilă. Începând din 14 iunie, vedeta împlineşte la Pro TV în fiecare joi, de la ora 00:00, câte un "Vis de femeie". Fie că e vorba de o plimbare cu balonul, o zi în compania unei vedete, o zi pe cea mai tare plajă din Ibiza sau o zi petrecută pe un iaht în Croaţia, Laura va face în aşa fel încât totul să fie posibil.

Astfel, 12 femei vor avea şansa de a-şi vedea visul cu ochii şi de a trăi lucruri pe care doar şi le-au imaginat.

"Mă voi ocupa de tot, astfel încât fiecare vis de femeie să devină realitate şi ele să simtă că «La vita e bella!». Am pregătit nişte locaţii spectaculoase şi voi avea grijă de fiecare detaliu pentru ca totul să iasă ca la carte", spune Laura Cosoi.

Alături de Laura se va afla şi DJ-ul ProFM Marius Onuc, cel care o va ajuta să împlinească fiecare vis. "Dorinţa oricărui bărbat este să împlinească un «Vis de femeie». Eu sunt norocosul care chiar poate face asta", spune Marius Onuc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici