Lectură din seria atelierelor "Scrie despre Tine" la Teatrul Act din Capitală - VIDEO

Textul "Stand Up Pls", redactat de Silviana Vişan Carter la atelierul "Scrie despre Tine", va fi prezentat în lectură publică pe 11 decembrie, de la ora 19.00, la Teatrul Act din Bucureşti, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

183 afișări
Imaginea articolului Lectură din seria atelierelor "Scrie despre Tine" la Teatrul Act din Capitală - VIDEO

Lectură din seria atelierelor "Scrie despre Tine", pe 11 decembrie, la Teatrul Act din Capitală

La spectacolul-lectură participă Silviana Vişan Carter, Simona Cuciureanu, Gilda Stan, Lucian Iftime, Ionuţ Grama, Dan Lupu, Daniel Popa, Sorin Poamă.

Textul "Stand Up Pls" este despre Cleo, care lucrează la un videochat, dar nu ştie limba engleză. În acelaşi timp, ea urmează cursurile facultăţii de actorie, deşi profesorii îi spun că este prea bătrână pentru acest lucru, la 28 de ani. Totul se complică în momentul în care fratele ei este arestat pentru trafic de droguri.

Textul a fost redactat la atelierul "Scrie despre Tine".

Textele redactate la acest atelier, citite în spectacole-lectură, vor fi prezentate la Festivalul "Scrie despre Tine", care se va desfăşura în luna mai a anului următor.

"Festivalul este primul pas pentru realizarea unui vis pe care îl avem de trei ani: o stagiune alcătuită exclusiv din piese noi, româneşti, de teatru, generate în cadrul atelierului nostru", spune Vera Ion, trainer "Scrie despre Tine".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici