Liviu Mihaiu revine în FM cu "Asta la revista mesei, nene! ", la Gold FM şi pe site-ul Guerrilla

Liviu Mihaiu - realizator la Radio Guerrilla, post ale cărui licenţe au fost retrase de CNA pe 19 septembrie - va realiza începând de luni emisiunea "Asta la revista mesei, nene!", care va fi difuzată la Gold FM, dar şi pe site-ul Radio Guerrilla.

357 afișări
Imaginea articolului Liviu Mihaiu revine în FM cu "Asta la revista mesei, nene! ", la Gold FM şi pe site-ul Guerrilla

Liviu Mihaiu (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

Potrivit unui anunţ postat pe pagina de Facebook a Radio Guerrilla, Liviu Mihaiu se întoarce luni, 27 ianuarie, în FM, cu emisiunea "Asta la revista mesei, nene!", difuzată însă la Gold FM.

"Emisiunea «Asta la revista mesei, nene!» cu Liviu Mihaiu va fi transmisă On Air la Gold FM, pe 96,9 FM în Bucureşti - adică o putem asculta chiar şi în maşina! - de luni până joi, de la 13.00 la 14.00. De asemenea, emisiunea «Asta la revista mesei, nene!» cu Liviu Mihaiu va putea fi ascultată live On Line pe www.radioguerrilla.ro, www.facebook.com/radio.guerrilla, precum şi pe aplicaţiile Radio Guerrilla iOS, Android şi Windows Mobile", se spune în anunţul postat pe pagina de Facebook a Radio Guerrilla.

Anunţul privind emisiunea lui Liviu Mihaiu vine după ce, pe 20 ianuarie, şi Mihai Dobrovolschi - realizator al matinalului de la Radio Guerrilla - a început să realizeze emisiunea de dimineaţă de la Gold FM, denumită "Dobrovolschi Show", care este difuzată şi pe site-ul Radio Guerrilla.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a retras toate licenţele Radio Guerrilla pe 19 septembrie 2013, din cauză că acestea nu mai erau operate de societatea care le deţinea oficial - Realitatea Media SA -, ci de o altă societatea - Expresiv SA. Legea audiovizualului prevede însă că CNA retrage licenţa audiovizuală, dacă se încalcă normele privind regimul proprietăţii.

Decizia CNA luată pe 19 septembrie a implicat toate cele 24 de licenţe audiovizuale ale Radio Guerrilla (23 de licenţe terestre şi o licenţă de satelit) pe care Realitatea Media SA le deţinea.

Ulterior, CNA a scos la concurs cele 23 de licenţe terestre ale Radio Guerrilla, însă, în data de 19 noiembrie, Consiliul a decis să amâne concursul pentru frecvenţele pe care a emis Radio Guerrilla până la soluţionarea situaţiei juridice a acestora.

Pe 18 decembrie, Realitatea Media a pierdut, la Curtea de Apel Bucureşti (CAB), procesul în care cerea anularea şi suspendarea Deciziei Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) prin care au fost retrase licenţele Radio Guerilla. Însă, hotărârea instanţei poate fi atacată cu recurs.

Pe de altă parte, postul de radio Gold FM a fost lansat pe 27 octombrie 2008, pe frecvenţa Radio Total. Gold FM emite programe doar în Bucureşti.

Postul de radio Gold FM a funcţionat în ultimii ani în strânsă legătură cu trustul Realitatea Media, însă licenţa de satelit a Gold FM era oficial deţinută de societatea Expresiv SA, ai cărei acţionari sunt: Radoway Limited (Cipru) - 56,25%, Sindicatul Naţional Petrom-Energie - 43,13% şi Cornel Nistorescu - 0,62%. Radoway Limited (Cipru) este deţinută de Tasoula Charilaou, potrivit informaţiilor postate pe site-ul CNA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici