Look TV şi Look Plus spun că au încheiat un număr semnificativ de contracte de retransmisie pe Liga1

Look TV şi Look Plus, care vor asigura difuzarea în direct a meciurilor de fotbal din campionatul Liga 1 şi Cupa Ligii, au încheiat "un număr semnificativ de contracte de retransmisie cu distribuitori de servicii de programe audiovizuale", potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

14878 afișări
Imaginea articolului Look TV şi Look Plus spun că au încheiat un număr semnificativ de contracte de retransmisie pe Liga1

Look TV şi Look Plus spun că au încheiat un număr semnificativ de contracte de retransmisie pe Liga1

"Urmare a procedurii publice transparente iniţiate în data de 2 aprilie 2014, radiodifuzorii Transilvania Look S.A. (deţinător al licenţei pentru postul TV 'Look TV') şi NCN Studio TV S.A. (deţinător al licenţei pentru postul TV 'Look Plus') au semnat un număr semnificativ de contracte de retransmisie cu distribuitori de servicii de programe audiovizuale, prin intermediul cărora abonaţii, care au fost privaţi anterior de posibilitatea de a viziona meciurile din campionatul Liga 1 şi Cupa Ligii, pot viziona aceste competiţii sportive pentru următorii 5 ani", se spune în comunicatul remis MEDIAFAX.

Conform sursei citate, "după o lungă perioadă în care abonaţii la servicii de cablu TV puteau viziona un număr mare de meciuri doar dacă se abonau la un singur distribuitor, în prezent, orice abonat îşi poate selecta furnizorul de servicii pe care şi-l doreşte şi poate viziona toate meciurile de fotbal din cele două competiţii".

"Posturile Look TV şi Look Plus au transmis tuturor distribuitorilor interesaţi oferta lor comercială şi au semnat contracte de retransmisie cu oricare distribuitor care a efectuat demersurile legale necesare. Dezinteresul unor distribuitori de a semna contracte de retransmisie este o decizie comercială discreţionară a acelor distribuitori, care îi privează pe proprii abonaţi de posibilitatea de a se bucura de fotbalul românesc de calitate", se spune în comunicat.

În acest context, Transilvania Look S.A. şi NCN Studio TV reaminteşte tuturor distribuitorilor de servicii de programe audiovizuale interesaţi să retransmită Look TV şi Transilvania Live (care recent s-a transformat în Look Plus, n.r.) că pot să trimită în continuare la adresa de e-mail proiect.look@tuca.ro scrisori de interes cu privire la semnarea de contracte de retransmisie, urmând ca aceştia sa fie contactaţi ulterior pentru discuţii şi negocieri suplimentare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici