Luna porţilor deschise la TV & Film Academy by Ruxandra Ion

TV & Film Academy by Ruxandra Ion, cea mai importantă şcoală de actorie, prezentatori, producţie, regie şi scenaristică din România, îşi va deschide, timp de o lună, porţile pentru cei care nu sunt înscrişi la cursuri.

131 afișări
Imaginea articolului Luna porţilor deschise la TV & Film Academy by Ruxandra Ion

Luna porţilor deschise la TV & Film Academy by Ruxandra Ion

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, cei care vor să afle cum se desfăşoară o oră de actorie alături de profesorii academiei (în funcţie de grupa de vârstă: Carmen Tănase/ Adela Popescu/ Marian Râlea/ Mircea Gheorgiu/ Marian Brătilă) sau o oră la cursurile de prezentator TV susţinute de Teo Trandafir vor avea ocazia să asiste gratuit la acestea.

Cei care vor să vină gratuit o oră la cursurile TV & Film Academy by Ruxandra Ion trebuie să dovedească că apreciază actoria, frumosul şi cea de-a şaptea artă. Pentru aceasta, vor trebui să participe la promoţia iniţiată de academie pe pagina de Facebook a acesteia, www.facebook.com/tvandfilm.academy.

Dintre cei care vor distribui articolele publicate de pe pagina de Facebook, timp de patru săptămâni, vor fi aleşi cei mai activi utilizatori. Aceştia vor participa, gratuit şi la alegere, la o oră la unul dintre cursurile de actorie (în funcţie de grupa de vârstă)/ prezentator. Detaliile complete ale mecanismului promoţiei se pot găsi pe pagina de Facebook a TV & Film Academy by Ruxandra Ion.

Ruxandra Ion alături de echipa sa de profesori, profesionişti de top din lumea televiziunii şi cinematografiei româneşti, oferă cursanţilor cele mai bune şi profesioniste cursuri de profil existente, în acest moment, în România, bazate, în primul rând, pe practica elementelor teoretice de bază.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici