Megadeth s-a despărţit de David Ellefson. Basistul, acuzat de comportament sexual neadecvat faţă de o minoră

  • Trupa de trash metal Megadeth a anunţat, luni, că a decis să renunţe la colaborarea cu basistul David Ellefson.
  • Ellefson este acuzat de comportament sexual neadecvat faţă de o minoră.
  • Basistul a respins acuzaţiile, despre care a spus că au scopul de „a provoca prejudicii maxime reputaţiei, familiei şi carierei” sale.
324 afișări
Imaginea articolului Megadeth s-a despărţit de David Ellefson. Basistul, acuzat de comportament sexual neadecvat faţă de o minoră

Sursă foto: profimediaimages.ro

„Este o decizie grea pentru noi. Nu cunoaştem toate detaliile celor întâmplate, dar ceea ce a fost relevant acum, adăugat la o relaţie deja tensionată, face imposibilă colaborarea de acum încolo”, a scris trupa pe pagina oficială de Facebook.

De asemenea, Megadeth a anunţat, în urmă cu două săptămâni, că urmăreşte declaraţiile despre David Ellefson.

În ciuda despărţirii de basist, trupa a precizat că turneul nord-american programat pentru vara aceasta, în care va prezenta piese noi, va avea loc conform programului.

Ce acuzaţii i se aduc lui Davin Ellefson

La începutul lunii mai, au apărut pe reţelele de socializare capturi de ecran şi înregistrări video prin care basistul era acuzat că „a curtat” o minoră.

Ellefson susţinea, pe contul său de Instagram, că înregistrările video reprezentau „interacţiuni private, între adulţi, care au fost scoase din context şi manipulate pentru a provoca prejudicii maxime reputaţiei, familiei şi carierei mele”.

Acesta a mai precizat că vrea să abordeze subiectul pe cât de onest şi deschis posbil.

Mai mult, acesta a distribuit o declaraţie a femeii care apare în imagini în care afirmat că nu era minoră la momentul la care au fost făcute înregistrările şi că tot ce s-a întâmplat între ei online a fost consimţit.

David Ellefson, în vârstă de 56 de ani, a fondat trupa Megadeth în 1983, împreună cu chitaristul Dave Mustaine. În trupă mai cântă Dirk Verbeuren (tobe) şi Kiko Loureriro (chitară).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici