Meserii "şpăgoase" de ieri şi de azi, la prima ediţie din noul sezon al emisiunii "Apropo TV"

Meseriile "şpăgoase" de ieri şi de azi vor fi subiectul primei ediţii a sezonului cu numărul 13 al emisiunii "Apropo TV", care va reveni la Pro TV, duminică, informează postul de televiziune.

168 afișări
Imaginea articolului Meserii "şpăgoase" de ieri şi de azi, la prima ediţie din noul sezon al emisiunii "Apropo TV"

Meserii "şpăgoase" de ieri şi de azi, la prima ediţie din noul sezon al emisiunii "Apropo TV"

"În primăvara asta, norocul nu e pentru cine se nimereşte, ci pentru cine se pregăteşte. Ce nu mi-e foarte clar e dacă e vorba despre noi, echipa «Apropo TV» sau despre clienţii noştri tradiţionali, prea cunoscuţi publicului. Oricum, un lucru e sigur. Le pregătim cu multă căldură al 13-lea sezon", a ţinut să precizeze Andi Moisescu, cel care revine din 27 februarie, de la 13:05, la Pro TV cu "Apropo TV".

Şi pentru că emsiunea nu putea să debuteze altfel decât cu un subiect în mare vogă, pe 27 februarie "Apropo TV" se preocupă de meseriile "şpăgoase". Cele de ieri şi de azi, bineînţeles, că nu e nici un domeniu în care lucrurile să dureze o veşnicie. Dacă odinioară "naşii" din trenuri, măcelarii, agenţii de la rutieră sau operatorii de la casa de comenzi erau modele pentru cei care visau să-şi rotunjească veniturile pe sub mână, astăzi situaţia stă altfel. Ce trebuie făcut pentru a avea şanse la şpagă substanţială vor stabili, duminică, la "Apropo TV", Varujan Vosganian, Marius Florea Vizante şi Dan Teodorescu.

O reclamă interzisă la Dacia Duster a stârnit reacţii pe internet şi tocmai de aceea Andi Moisescu îi oferă atenţia cuvenită în ediţia din 27 februarie. Cristian Tudor Popescu, şofer de Dacie dintotdeauna, Victor Ponta, care a participat prima dată la raliu cu o Dacie, şi Dan Vardie sunt invitaţii acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici