Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva, pe lista muzeelor promovate de portalul euromuse.net

Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva a fost înştiinţat că a fost inclus pe lista muzeelor promovate de portalul euromuse.net, devenind al doilea muzeu din România inclus pe site-ul care oferă informaţii în limbile naţionale ale ţărilor unde se găsesc diferitele muzee, dar şi în limba engleză.

175 afișări
Imaginea articolului Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva, pe lista muzeelor promovate de portalul euromuse.net

Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva, pe lista muzeelor promovate de portalul euromuse.net

„Înştiinţarea oficială a fost făcută printr-o scrisoare de către doamna Sarah Wassermann, manager al proiectului euromuse.net - The exhibition portal for Europe, conducerii MCDR Deva. Muzeul devean devine astfel cel de al doilea muzeu din România promovat de portalul euromuse.net, alături de Muzeul Naţional de Artă al României, cu secţiile sale Muzeul K. H. Zambaccian şi Muzeul Theodor Pallady. Momentan, pe lângă prezentarea generală a instituţiei noastre, cei interesaţi pot găsi informaţii pe respectivul portal şi despre expoziţia temporară Cetatea Devei, restituită oraşului, urmând ca, în viitorul apropiat, să oferim detalii despre toate expoziţiile organizate la Deva sau la secţiile din teritoriu”, se arată într-un comunicat de presă remis, duminică, de muzeul din Deva, transmite corespodentul MEDIAFAX.

Portalul public euromuse.net oferă informaţii despre muzeele europene. El furnizează toate informaţiile utile într-un singur loc şi este actualizat regulat prin colaborarea cu muzeele partenere. Utilizând euromuse.net cei interesaţi vor fi scutiţi de efortul de a căuta diverse detalii pe site-uri atât de diferite, din ţări precum Austria, Belgia, Bosnia-Herţegovina, Croaţia, Cipru, Cehia, Danemarca, Elveţia, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Slovenia, Spania sau Suedia.

Proiectul este finanţat de către Comisia Europeană şi susţinut de către NEMO (Network of European Museum Organisations).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici