Noi canale TV în grila dolcetv.ro

Platforma dolcetv.ro şi-a diversificat grila, introducând 14 noi televiziuni de documentare, filme, ştiri şi desene animate, care sunt disponibile şi pe aplicaţia Dolce Mobile TV, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de compania Romtelecom.

1171 afișări
Imaginea articolului Noi canale TV în grila dolcetv.ro

Noi canale TV în grila dolcetv.ro (Imagine: Shutterstock)

Cele 14 televiziuni introduse în grila dolcetv.ro sunt: BBC Knowledge, Discovery, Animal Planet, Discovery World, Discovery Science, ID Discovery Investigations, Shorts TV, TCM, Comedy Central, Cartoon Network, Boomerang, BBC World News, CNN şi TLC.

"O parte dintre aceste noi canale au fost introduse în prima parte a acestui an în grila noastră de conţinut liniar şi, pentru că noi credem în conceptul «TV everywhere», a fost o decizie firească să le adăugăm şi în lista de canale disponibile pe dolcetv.ro", a afirmat Ovidiu Ghiman, director executiv strategie şi comercial rezidenţial la Romtelecom.

În grila Dolce TV se regăsesc în acest moment 40 de televiziuni care pot fi urmărite live, înregistrări ale unor emisiuni de ştiri şi sportive, dar şi peste 50 de noi scurtmetraje al căror număr va ajunge la peste 60 în iunie, inclusiv documentarul difuzat în exclusivitate la acest moment "Away to Norway".

De asemenea, luna următoare vor fi adăugate în filmoteca dolcetv.ro aproximativ 20 de filme premiate cu Oscar sau înscrise în această cursă.

Platforma www.dolcetv.ro a fost lansată în 2011 şi este accesibilă clienţilor Romtelecom şi NextGen, iar celor Cosmote România - prin intermediul aplicaţiei Dolce Mobile TV.

Romtelecom este parte a grupului elen de telecomunicaţii OTE şi este unul dintre cei mai mari operatori locali de telecomunicaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici