Noul model "ProMotor", începând din aceasta lună doar cu Ziarul Financiar

Revista ProMotor va fi distribuită lunar împreună cu Ziarul Financiar, gratuit pentru toţi abonaţii ZF, cu un format nou şi cu un conţinut adaptat, adresându-se cititorului de business printr-o abordare a subiectelor dedicată noului segment.

131 afișări
Imaginea articolului Noul model "ProMotor", începând din aceasta lună doar cu Ziarul Financiar

Noul model "ProMotor", începând din aceasta lună doar cu Ziarul Financiar

Noul format are un aspect elegant, reuşind să îmbine articole detaliate, story-uri speciale şi galerii foto spectaculose, deoarece automobilul este parte din viaţa omului modern, se arată într-un comunicat remis, marţi, agenţiei MEDIAFAX.

Ediţia din februarie prezintă noua clasă S de la Mercedes, road trip-uri cu Dacia Duster şi Dokker şi conţine un material dedicat Formulei 1 şi pilotului Michael Schumacher, teste cu noul Peugeot 308 şi Nissan Qashqai şi o comparaţie între şase crossover-uri 4x4.

"Noul format al revistei ProMotor este mai adaptat segmentului de cititori business, atât prin aspectul fresh şi elegant, cât şi prin modul de abordare al subiectelor, deopotrivă concis şi entertaining. În plus, atenţia nu e concentrată doar pe automobil ca actor principal, acesta fiind acum încadrat într-un decor mai larg, în care maşina a devenit un liant important pentru multiplele activităţi şi pasiuni ale omului modern", a declarat Adrian Mihălţianu, redactor şef ProMotor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici