O carte pe zi: „Ostatica”, de Clare Mackintosh

Un roman despre care celebrul Lee Child a spus că este „de-a dreptul hipnotic!” Citiţi-l şi vă veţi convinge!

83 afișări
Imaginea articolului O carte pe zi: „Ostatica”, de Clare Mackintosh

O carte pe zi: „Ostatica”, de Clare Mackintosh

Clare Mackintosh a lucrat 12 ani în poliţia britanică, apoi a fost jurnalist independent şi consultant social media. A scris patru thrillere care au primit numeroase premii şi au ajuns toate bestselleruri. Editura Trei i-a mai publicat în traducere „Te las să pleci”, „Te văd”, „Lasă-mă să mint” şi „După sfârşit”, precum şi Dublura, pe care o semnează alături de Sophie Hannah, B.A. Paris, Holly Brown.Poţi salva sute de vieţi. Sau o poţi salva pe cea mai importantă…

Scriu editorii: „La bordul primului zbor fără escală Londra–Sydney, atmosfera este încărcată. Se zvoneşte că printre pasageri ar fi multe celebrităţi, iar avionul va fi întâmpinat de ziarişti la aterizare. Mina face parte din echipajul de cabină ales special pentru acest zbor. Se străduieşte să se ocupe de pasageri şi să nu-şi facă griji pentru fetiţa sa de cinci ani sau problemele grave din căsnicie. Însă imediat după decolare, primeşte un bileţel anonim înspăimântător. Cineva vrea să se asigure că avionul nu va ajunge la destinaţie. Pentru asta, are nevoie de ajutorul Minei şi ştie exact cum s-o oblige să colaboreze. Mai sunt 20 de ore până la aterizare. În 20 de ore se pot întâmpla atât de multe…”

Un roman plin de suspans, cu întorsături de situaţie aproape la fiecare capitol, cu tensiune care atinge cote maxime, în care cititorul se poate întreba cum ar proceda el în locul protagonistei. Nu spunem mai mult, e un roman poliţist şi cititorul trebuie să aibă surpinze.

„Clare Mackintosh este neîntrecută în portretizarea unor familii credibile, pe care le pune în situaţii într-atât de periculoase, încât trezesc cititorului emoţii extrem de intense.” – Literary Review

Clare Mackintosh – Ostatica. Traducere din limba engleză de Mihaela Ionescu. Editura Trei, colecţia Fiction Connection. Crime. 462 pag.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici