O nouă serie de cursuri la TV & Film Academy by Ruxandra Ion debutează în aprilie

O nouă serie de cursuri la TV & Film Academy by Ruxandra Ion, o complexă şcoală de actorie, producţie, regie şi scenaristică, va debuta la sfârşitul lunii aprilie, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

268 afișări
Imaginea articolului O nouă serie de cursuri la TV & Film Academy by Ruxandra Ion debutează în aprilie

O nouă serie de cursuri la TV & Film Academy by Ruxandra Ion debutează în aprilie

Academia, care poartă semnătura Ruxandrei Ion, cel mai recunoscut şi apreciat producător de ficţiune pentru TV din România, creatoarea telenovelei româneşti şi a fenomenelor LaLa Band şi Abracadabra, printre altele, şi-a deschis porţile pentru prima serie de cursanţi la data de 3 februarie a acestui an.

TV & Film Academy by Ruxandra desfăşoară cursuri de actorie, structurate pe trei grupe, în funcţie de vârstă: grupa "Abracadabra" (8-14 ani), avându-i ca profesori pe Marian Râlea şi Ioana Blaj; grupa "LaLa" (14-18 ani), sub îndrumarea lui Carmen Tănase şi a Adelei Popescu, şi grupa "Gheorghe Dinică" (18 ani+), ai cărei profesori sunt Mircea Gheorghiu (doctor în teatru; i-a avut elevi, printre alţii, pe Maria Roman - locuieşte în Los Angeles, a absolvit Actors Studio şi joacă în "Made in Hollywood" alături de Woody Harrelson şi Charlize Theron; Alex Potoceanu - actor, joacă în "Way Back" alături de Ed Harris) şi Mihai Brătilă (lector doctor la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică "I.L. Caragiale" Bucureşti, Secţia Actorie; Doctor magna cum laude).

Teo Trandafir, cel mai apreciat şi longeviv prezentator TV de sex feminin din România, cu o bogată experienţă în profesorat, este cea care le predă elevilor ei de la TV & Film Academy by Ruxandra Ion cursurile de prezentator de televiziune.

Academia oferă şi cursuri de regie, producţie şi scenaristică de TV şi Film, bazându-se pe o echipă de profesori de top, profesionişti recunoscuţi şi apreciaţi atât în ţară, cât şi în străinătate: Ruxandra Ion, Alma Bacula, Ducu Ion, Alex Fotea şi Radu Grigore.

În plus, TV & Film Academy by Ruxandra Ion oferă, şi în continuare, cursuri de dans (profesori Alexia Ţalavutis şi Gaby Ciocan), dar şi cursuri de stil & make-up, ai căror profesori sunt Radu Mada şi Corina Hera.

Cursurile pentru prima serie sunt în plină desfăşurare, cursanţii primului modul deja înscriindu-se la cel de-al doilea modul pentru cursurile pe care le urmează. Ruxandra Ion alături de echipa sa de profesori, profesionişti de top din lumea televiziunii şi cinematografiei româneşti, oferă cursanţilor cele mai bune şi profesioniste cursuri de profil existente, în acest moment, în România, cursuri bazate, în primul rând, pe practica elementelor teoretice de bază.

Înscrierile pentru cea de-a doua serie de cursanţi ai TV & Film Academy by Ruxandra Ion se pot face completând formularul online de pe www.academytv.ro , dar şi la sediul din strada Căderea Bastiliei, numărul 41.

Cursurile se desfăşoară de două ori pe săptămână, fiecare curs având o durată de două ore, un modul desfăşurându-se pe o perioadă de trei luni. Detalii adiţionale despre cursurile TV & Film Academy se pot găsi pe www.academytv.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici