Oana Andoni revine la Ştirile Pro TV din weekend

Oana Andoni revine pe 27 august la pupitrul Ştirilor Pro TV din weekend, după un concediu de maternitate de trei luni, informează Pro TV Magazin.

1030 afișări
Imaginea articolului Oana Andoni revine la Ştirile Pro TV din weekend

Oana Andoni revine la Ştirile Pro TV din weekend (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

"Sunt nerăbdătoare să-mi revăd colegii, să-mi reiau munca, să mă întâlnesc cu telespectatorii Pro TV, mai ales că a fost prima dată în 11 ani când am avut o pauză de lucru de mai mult de două săptămâni", spune Oana Andoni.

După ce în iunie a născut o fetiţă, Ana Erica, Oana Andoni se simte pregătită să revină la muncă, chiar dacă este sigură că îi va fi dor de micuţă.

"Mă ajută foarte mult mama mea, dar şi soţul meu, Cătălin, aşa că ştiu că Ana va rămâne pe mâini bune cât timp eu voi fi la serviciu", a mai spus Oana Andoni, vedeta Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici