Oana Stancu şi Adrian Ursu, oficial la Antena 3

Realizatorul TV Mihai Gâdea a anunţat, marţi seară, în cadrul unei ediţii speciale a emisiunii "Sinteza zilei", că Oana Stancu şi Adrian Ursu sunt noii membri ai echipei Antenei 3.

384 afișări
Imaginea articolului Oana Stancu şi Adrian Ursu, oficial la Antena 3

Adrian Ursu (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Vi-i prezentăm pe noii noştri colegi de la Antena 3, Oana Stancu şi Adrian Ursu, care până de curând realizau o emisiune concurentă şi pe care sperăm să-i vedeţi mulţi ani de acum încolo. Ne bucurăm că faceţi parte, începând cu această seară, din echipa noastră. Aici e mai greu să se suspende emisiuni", a spus Mihai Gâdea, prezentând venirea lor de la Realitatea TV la Antena 3 ca "transferul Anului 2011 în televiziune".

Invitaţi în platoul emisiunii, cei doi realizatori TV au vorbit despre suspendarea emisiunii pe care o realizau la postul TV concurent.

Emisiunea "Ora de foc", realizată de Oana Stancu şi Adrian Ursu la Realitatea TV, a fost suspendată în luna februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici