„Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu - invitaţi la Aleph News, Ovidiu Raeţchi, scriitor şi analist de politică externă şi Victor Ţăpeanu, artist şi antreprenor cultural

Vlad Craioveanu te invită la o ediţie specială a talk-show-ului „Ochii pe mine!”, 22 februarie, de la ora 23.00.

274 afișări
Imaginea articolului „Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu - invitaţi la Aleph News, Ovidiu Raeţchi, scriitor şi analist de politică externă şi Victor Ţăpeanu, artist şi antreprenor cultural

Ovidiu Raeţchi face radiografia acestei perioade în care cuvintele Covid-19, vaccinare, imunizare au ajuns să ne definească existenţa.

Cu invitatul lui Vlad Craioveanu – scriitor specializat pe Orientul Mijlociu, dar şi preşedinte al Comisiei de Apărare PNL – vom lua la puricat şi zona de politică externă şi previziunile, la nivel mondial, pentru anul 2021.

Şi fiindcă ştiu că îţi este dor de teatru, Victor Ţăpeanu – cel de-al doilea invitat al emisiunii – te va plimba puţin pe la „Cuibul Artiştilor”, cândva cel mai frumos şi emoţionant loc al întâlnirii dintre public şi actori.

Când se va ridica cu adevărat cortina în lumea lui Shakespeare şi ce spune Victor Ţăpeanu despre existenţa antreprenoriatul cultural în România lui 2021? Aşadar, a fi sau a nu fi teatru? Stai cu ochii pe Craioveanu şi ai spectacol garantat!

O ediţie specială „Ochii pe mine!” pe care nu vrei să o ratezi luni, 22 februarie, începând cu ora 23.00, la Aleph News!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici