OTV are probleme financiare şi va disponibiliza 10 angajaţi

OTV va da afară, începând din 15 februarie, zece angajaţi, televiziunea lui Dan Diaconescu confruntându-se cu probleme financiare, potrivit reprezentantului postului, Doru Iuga.

34 afișări
Imaginea articolului OTV are probleme financiare şi va disponibiliza 10 angajaţi

OTV are probleme financiare şi va disponibiliza 10 angajaţi

Doru Iuga a fost prezent la şedinţa Consiliului Naţional al Audiovizualului pentru a solicita reducerea unei amenzi, de 15.000 lei, aplicată postului OTV în 28 ianuarie, pentru emisiunea "Dan Diaconescu Direct" din 25 ianuarie, în care au fost difuzate mai multe înregistrări cu Traian Băsescu, publicul fiind dezinformat că programul este în direct şi că Dan Diaconescu îl va întreba pe preşedinte despre flacăra violet.

Iuga, care este producător general al postului OTV, i-a rugat pe membrii Consiliului să aprobe reducerea amenzii, din cauză că postul OTV are probleme financiare grave.

"Pe 15 februarie o să ne despărţim de o echipă destul de mare, de zece persoane. Situaţia nu e atât de roz cum este prezentată în presă. În două săptămâni am încasat 8.000 de euro amenzi. Promitem să îndreptăm lucrurile", a spus Doru Iuga, în şedinţa Consiliului.

Producătorul general al postului a precizat pentru MEDIAFAX că, din 15 februarie, de la OTV vor fi daţi afară: un producător, un operator crawl, patru operatori de teren şi patru şoferi.

OTV a mai dat afară, anul trecut, circa 10 angajaţi din cadrul Departamentului Ştiri al televiziunii, tot din cauza problemelor financiare.

Răsvan Popescu, preşedintele CNA, i-a răspuns lui Doru Iuga că, dacă OTV va respecta legislaţia audiovizuală, postul nu va mai primi amenzi.

"Dacă nu o să fie probleme, nu o să mai fie amenzi", a spus Popescu.

CNA a respins solicitarea OTV de reducere a amenzii de 15.000 de lei aplicată postului pentru emisiunea "Dan Diaconescu Direct" din 25 ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici