"Pâine şi circ" cu Lucian Mândruţă la Antena 1

Lucian Mândruţă, fostul prezentator al emisiunii "Observator 19" de la Antena 1, va realiza, din 20 martie, un late-night show intitulat"Pâine şi circ", la acelaşi post TV, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii televiziunii.

399 afișări
Imaginea articolului "Pâine şi circ" cu Lucian Mândruţă la Antena 1

"Pâine şi circ" cu Lucian Mândruţă la Antena 1 (Imagine: Lucian Alecu/Mediafax Foto)

Emisiunea de divertisment "Pâine şi circ" va fi difuzată săptămânal, sâmbăta, între orele 22.00 - 23.00. Programul va fi înregistrat şi nu transmis în direct şi va avea diferiţi invitaţi cunoscuţi şi mai multe rubrici.

În februarie, reprezentanţii Antena 1 au anunţat că Lucian Mândruţă şi Alessandra Stoicescu vor renunţa, după şapte ani de când prezentau "Observatorul 19", la această postură, însă vor rămâne în trustul Intact. Principala ediţie a Observatorului Antenei 1 -"Observator 19"-, cu un format nou, este prezentată, din 22 februarie, de Alina Petrescu. "Alessandra Stoicescu şi Lucian Mândruţă au anunţat de anul trecut că îşi doresc o schimbare", au precizat atunci reprezentanţii postului TV.

Tot atunci, reprezentanţii postului au anunţat că Lucian Mândruţă va prezenta o emisiune la Antena 3 şi că lucrează la un nou proiect de emisiune pentru Antena 1. La momentul respectiv s-a spus că noua emisiune de la Antena 1 a lui Lucian Mândruţă este inspirată din show-ul de satiră politică "The Colbert Report".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici