"Pariu cu viaţa", "Vocea României" şi "Dansez pentru tine", din toamnă, la Pro TV

Serialul "Pariu cu viaţa" şi show-urile "Vocea României" şi "Dansez pentru tine" se numără printre programele difuzate în grila de toamnă a Pro TV, alături de filme precum "Transformers: Răzbunarea celor învinşi" şi "Naşa", potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

1610 afișări
Imaginea articolului "Pariu cu viaţa", "Vocea României" şi "Dansez pentru tine", din toamnă, la Pro TV

"Pariu cu viaţa", "Vocea României" şi "Dansez pentru tine", din toamnă, la Pro TV

În această toamnă, telespectatorii pot urmări la Pro TV filme, seriale, ştiri, emisiuni de divertisment, muzică şi dans, sub deviza cel mai bine se "Trăieşte Pro TV".

Primul care s-a întors din vacanţă a fost Cătălin Măruţă. De la 1 septembrie, într-un decor nou şi spectaculos, gazda emisiunii "Happy Hour" de la Pro TV le invită pe vedete direct pe canapeaua Happylica, pregătită să afle tot ce au ele de dezvăluit. Şi band-ul este mai pregătit ca niciodată să revină la "Happy Hour", cu versuri şi mai înţepătoare pentru invitaţii care le vor trece pragul. Iar din seria rubricilor deja consacrate, "La mulţi ani marca Happy Hour" vine cu şi mai multe surprize pentru vedetele care au ceva de aniversat.

Tot din septembrie, 20 de tineri vor face la Pro TV "Pariu cu viaţa", cea mai mare provocare de care au avut parte până acum. Din această toamnă, Pro TV aduce o noutate absolută pe piaţa românească de televiziune şi lansează primul serial muzical cu şi despre tineri, "Pariu cu viaţa", una dintre cele mai fresh şi talentate trupe româneaşti, La-La Band.

"Pariu cu viaţa", un serial pentru toate generaţiile, se înscrie pe un trend ascendent al producţiilor de acest gen din întreaga lume, precum "Glee", "Rebelde", "Britannia High", care au înregistrat audienţe spectaculoase, s-au transformat în adevărate fenomene pop-culturale şi au generat isterie în rândul fanilor de pretutindeni.

"Pariu cu viaţa" este o producţie dedicată tuturor vârstelor, de la copii la adolescenţi, de la tineri la părinţi. Prin subiectul abordat şi personajele prezentate, noul serial difuzat de Pro TV reprezintă un portret al societăţii, o producţie în care se vor regăsi atât tinerii, cu visurile şi problemele lor, cât şi cei maturi, cu împliniri sau drame.

Luna septembrie este una a premierelor, luna în care Pro TV va începe difuzarea show-ului "Vocea României", cel mai nou şi mai apreciat format al momentului în materie de entertainment.

"Vocea României" este un format inovator care schimbă regulile în ceea ce priveşte concursurile de talente. Desfăşurat într-un decor absolut impresionant, show-ul beneficiază de mentori pe măsură. Adevărate repere în industria muzicală, antrenorii Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu vor alege în echipa lor numai acele voci unice, inconfundabile şi impresionante, capabile să cucerească întreaga ţară. Numai una va fi însă declarată "Vocea României".

Difuzat în Olanda şi SUA, show-ul şi-a atras imediat milioane de fani obţinând audienţe record şi o notorietate internaţională. Mai mult decât atât, formatul "The Voice" a fost vândut în peste 20 de ţări din Europa şi America Latină. În urma succesului de proporţii înregistrat în aceste teritorii, show-ul va fi difuzat şi în Anglia, Franţa, Spania, Portugalia, Polonia, Turcia, Danemarca, Finlanda şi ţări din America de Sud. România este a patra ţară care va difuza "The Voice" - formatul care face senzaţie pe piaţa de entertainment din întreaga lume.

Emisiunea care a făcut istorie în divertismentul românesc de televiziune cu audienţele record, longevitatea şi calitatea sa de necontestat, "Dansez pentru tine", revine şi ea din toamnă, la Pro TV, cu cel de-al doisprezecelea sezon prezentat de Ştefan Bănică şi Iulia Vântur. Eleganţa va căpăta noi valenţe, decorul emisiunii se va transforma într-un cadru de bal, iar concurenţii vor avea de transpus în spectacol teme pitoreşti precum balul de curte, balul absolvenţilor, balul Cenuşăresei sau balul mascat.

Tot din toamnă, telespectatorii Pro TV îşi vor da întâlnire cu Andi Moisescu, mai spumos ca niciodată în "Apropo TV", cu echipa de elită a Ştirilor Pro TV care a pregătit anchete amănunţite pentru "România, te iubesc", întâlniri cu jurnaliştii Claudiu Pândaru şi Cristian Hostiuc, la "După 20 de ani", dar şi cu medicul Oana Cuzino, la "Ce se întâmplă, doctore?".

La Filmul Pro, telespectatorii vor avea întâlnire cu Shia LaBeouf şi Megan Fox în "Transformers: Răzbunarea celor învinşi", un film nominalizat la Oscar. Totodată, telespectatorii îi vor putea vedea pe amuzantul Steve Carell şi pe şarmanta Anne Hathaway în "Scăpaţi de Smart", dar şi pe Will Smith în "Hancock". Totodată, telespectatorii Pro TV îşi vor întâlni în această toamnă "Naşa", într-o comedie spumoasă, în care stârnesc râsul Jojo, Alex Velea, Smiley, Laura Cosoi, Dragoş Bucur, Florin Busuioc, Mihai Bobonete şi alţii.

Din grila de toamnă a Pro TV nu vor lipsi competiţiile sportive. Meciurile jucate de Steaua, Rapid şi Vaslui în grupele Europa League, competiţie a cărei finală va fi la Bucuresti, pe National Arena, vor fi toate difuzate de Pro TV. De asemenea, telespectatorii vor putea urmări cele mai importante meciuri de box ale toamnei, ambele cu titluri mondiale pe masă: Vitali Klitschko-T. Adamek şi Floyd Mayweather-Victor Ortiz.

Tot în această toamnă, caravana "Românii au talent" străbate cele mai importante oraşe ale ţării în căutarea de noi personaje dornice să arate că locul lor este pe scenă, pentru show-ul ce va fi difuzat în primăvara anului următor, la Pro TV. Tot atunci, la Pro TV se va alege primul MasterChef al României. Între timp, înscrierile pentru acest cooking-show continuă pe site-ul protv.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici