Paul McCartney a lansat un nou album

  • Paul McCartney a lansat un nou album
  • Materialul solo post-Beatles conţine 11 melodii noi
  • Artistul a filmat şi un videoclip pentru piesa “Find my way”
130 afișări
Imaginea articolului Paul McCartney a lansat un nou album

FOTO: Twitter

Paul McCartney a lansat oficial un album pe care l-a înregistrat în timpul petrecut în carantină. Acesta este al 18-lea album solo al fostului component al trupei Beatles.

Artistul în vârstă de 78 de ani a lansat vineri 11 melodii noi dar şi un videoclip al piesei “Find my way”.

Nici vechiul coleg al lui McCartney, Ringo Starr nu se lasă mai prejos, acesta are şi el un record de carantină, Ringo Starr a anunţat un disc cu cinci melodii numit „Zoom In”, care conţine contribuţii de la McCartney, Dave Grohl şi Finneas.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici