Pavel Coruţ îi cere lui Becali despăgubiri de 150.000 de euro

Scriitorul Pavel Coruţ l-a dat în judecată pe Gigi Becali pentru insultă şi calomnie şi îi cere despăgubiri de 150.000 de euro, procesul urmând să înceapă la Tribunalul Bucureşti, în 9 aprilie.

943 afișări
Imaginea articolului Pavel Coruţ îi cere lui Becali despăgubiri de 150.000 de euro

Pavel Coruţ îi cere Becali despăgubiri de 150.000 de euro (Imagine: Captură video)

Pavel Coruţ îi cere despăgubiri lui Gigi Becali apreciind că a fost insultat şi calomniat de afirmaţiile europarlamentarului la adresa sa făcute într-o intervenţie telefonică la emisiunea de la OTV din 24 ianuarie.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis, marţi, să amendeze cu 10.000 de lei postul OTV, pentru emisiunea "Dan Diaconescu Direct" difuzată pe 24 ianuarie, în care moderatorul Dan Diaconescu nu a intervenit în momentul în care invitatul Pavel Coruţ a adus acuzaţii preoţilor şi Bisericii iudeo-creştine.

Potrivit CNA, între orele 20.06 - 03.54, invitatul emisiunii a fost scriitorul Pavel Coruţ, fost agent militar. Titlurile afişate pe ecran au fost: "Scriitorul spion, Pavel Coruţ, primul român care recunoaşte că a fost atacat energetic"; "Scriitorul spion, Pavel Coruţ: preoţii români sunt şarlatani sau naivi"; "Scriitorul spion Pavel Coruţ: Isus Hristos nu este fiul lui Dumnezeu".

În prima parte a emisiunii s-a discutat despre atacurile energetice, iar ulterior, despre religie şi credinţă. În opinia lui Pavel Coruţ, religia este "o frână în calea ştiinţei". Potrivit lui Coruţ, preoţii sunt "oameni cu discernământ redus sau nişte şarlatani, şarlatani ori nebuni". El a mai spus că "Biserica iudeo-creştină este un cuib de paraziţi şi infractori".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici