Performanţă istorică pentru un român în industria muzicală mondială. Şerban Cazan este producătorul şi compozitorul celei mai recente piese a celebrului Rag’n’Bone

Românul Şerban Cazan, producătorul şi compozitorul cu care Smiley a pornit HaHaHa Production, este, din partea ROMDROPS, producător şi compozitor pentru Rag'n Bone Man, unul dintre cei mai apreciaţi artişti ai industriei muzicale mondiale din ultimii ani, cu nenumărate premii şi recorduri în palmares.

1078 afișări
Imaginea articolului Performanţă istorică pentru un român în industria muzicală mondială. Şerban Cazan este producătorul şi compozitorul celei mai recente piese a celebrului Rag’n’Bone

Şerban Cazan semnează în calitate de compozitor piesa „What do you belive in”, care din momentul lansării a fost „piesa săptămânii” pe Radio BBC 2 şi „Cea mai tare piesă” pe Radio BBC 1, cel mai important radio din Marea Britanie. Piesa „What do you belive in” este sigle-ul care dă titlul noului album mult aşteptat al artistului Rag'n Bone Man, care vine după cel care conţinea piesa "Human" care a fost hit internaţional şi a depăşit 1.000.000.000 (1 miliard) de play-uri pe spotify. Piesa nou lansată a fost scrisă de Şerban Cazan într-o sesiune cu Oak Felder, Sebastian Kole şi Rory Graham (Rag'nBone Man) la studiourile ROMDROPS, divizia internaţională a HaHaHa Production, din Londra.

„Dacă în primii ani de muzică îmi imaginam doar cum e să te întâlneşti şi să lucrezi cu cele mai importante nume din industrie la nivel internaţional, astăzi nu pot decât să mă simt norocos şi onorat că trăiesc pe viu aceste emoţii. Întâlnirea cu Rag’n Bone Man şi munca pentru noul său album punctează cea mai mare reuşită a mea din cariera de până acum. Să fac echipă cu Sebastian Kole şi Oak Felder pentru piesa care dă titlul albumului “What do you believe in” a dus totul la un alt nivel. 18 ani de muncă, multă perseverenţă şi un strop de noroc m-au adus aici unde, prin ROMDROPS, am şansa nu doar de a cunoaşte oameni impresionanţi, ci de a fi constant inspirat de ei, de munca lor, de talentul lor. Pentru mine, ROMDROPS şi întâlnirile profesionale pe care le trăiesc prin acest proiect sunt cofirmări care-mi dau încredere că mereu poţi visa, mereu poţi face mai mult, mai bine şi că nu ne oprim aici. Mai sunt multe surprize pe care abia aştept să le împărtăşesc cu voi.”, declară Şerban Cazan, unul dintre cei mai titraţi şi apreciaţi producători şi compozitori români pe plan internaţional.

După ce acum câteva luni a produs piesele „Praising you” semnată de Rita Ora şi Fatboy Slim şi „Can't forget you” lansată de James Carter, Ofenback şi James Blunt şi a început lucrul cu Rag'n Bone Man la noul său album, Şerban Cazan pregăteşte în următoarea perioadă alte lansări remarcabile cu Rita Ora, Tom Walker, Claudia Valentina, Morgan şi Jojo, dar şi sesiuni de creaţie muzicală cu Tom Grennan şi Lily Allen în această vară.

La aproape 16 ani de când s-a lansat, HaHaHa Production a devenit una dintre cele mai apreciate şi accesate ”scene” de lansare pentru artiştii, compozitorii şi producătorii muzicali din România, iar deschiderea internaţională a valorilor din muzica românească prin compania ROMDROPS a venit ca un pas dorit, muncit şi presărat cu multă inovaţie şi pasiune.

ROMDROPS este o companie de publishing şi producţie muzicală, înfiinţată în 2021, menită să deschidă oportunităţi globale grandioase pentru artiştii, producătorii şi scriitorii români, în urma unei tabere internaţionale de creaţie organizate de Smiley şi HaHaHa Production în Transilvania. HaHaHa Production, publisher de succes şi unul dintre cele mai creative şi titrate labeluri independente din România, Milk&Honey, una dintre cele mai puternice firme de management muzical din lume, Oak Felder, câştigător al premiului Grammy, considerat a fi unul dintre cei mai prolifici producători muzicali ai ultimilor ani au înfiinţat împreună Romdrops, care activează pe piaţa muzicală din întreaga lume, colaborează cu TOP 40 cei mai cunoscuţi artişti ai lumii, lucrează pentru proiecte din topurile americane, britanice şi din toate ţările care contează şi care generează hituri. ROMDROPS are studiouri de muzică în Londra şi Los Angeles.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici