Peste 300 de actori participă la castingul organizat, vineri, de TV & Film Academy by Ruxandra Ion

Peste 300 de actori au luat cu asalt sediul TV & Film Academy by Ruxandra Ion, vineri dimineaţă, pentru a participa la un casting în urma căruia vor fi aleşi cei care vor juca în proiectele pe care le are în preproducţie Ruxandra Ion, cel mai cunoscut producător de ficţiune de TV din România.

666 afișări
Imaginea articolului Peste 300 de actori participă la castingul organizat, vineri, de TV & Film Academy by Ruxandra Ion

Peste 300 de actori participă la castingul organizat, vineri, de TV & Film Academy by Ruxandra Ion

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, Act Smart House, compania care deţine şi TV & Film Academy by Ruxandra Ion, va începe să producă pentru micul şi marele ecran din România proiecte ambiţioase, fiind, în prezent, în căutare de noi talente.

Astfel, Ruxandra Ion, fondatoarea TV & Film Academy by Ruxandra Ion şi a agenţiei de impresariat artistic Act Smart House, a organizat vineri un casting la sediul academiei. Castingul s-a adresat absolvenţilor şi studenţilor facultăţilor de actorie din toată ţara.

La casting s-au înscris peste 300 de actori din toată ţara. Aceştia au luat, efectiv, cu asalt sediul academiei, din Capitală, încă de la primele ore ale dimineţii. Spaţiosul sediu TV & Film Academy by Ruxandra Ion a devenit neîncăpător, mulţi dintre participanţi trebuind să stea la coadă, formată până în curte. Pe lângă cei 300 de actori înscrişi, la academie şi-au făcut apariţia şi mulţi adolescenţi de liceu doritori să participe şi să joace în viitoarele proiecte ale Act Smart House. Din păcate, aceştia nu au putut participa la casting, neîntrunind condiţiile, dar au fost înscrişi în baza de casting, pentru viitoarele proiecte.

Castingul este în plină desfăşurare, la acesta participând şi actori extrem de cunoscuţi din lumea televiziunii şi filmului românesc. Cei care vor fi aleşi vor juca în proiectele pe care le are în preproducţie Ruxandra Ion, cel mai cunoscut şi apreciat producător de ficţiune de TV din România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici