Playboy a lansat un serviciu de abonamente online pentru arhiva sa digitalizată

Playboy a lansat, joi, un serviciu de abonamente online, numit iPlayboy, care le permite internauţilor să vadă fiecare pagină din toate revistele apărute în istoria titlului, de la cele de acum circa 60 de ani cu Marilyn Monroe până la cele mai recente.

462 afișări
Imaginea articolului Playboy a lansat un serviciu de abonamente online pentru arhiva sa digitalizată

Playboy a lansat un serviciu de abonamente online pentru arhiva sa digitalizată

"Nu mai este nevoie de arhivarea celor 682 de numere, din 57 de ani, sub saltea", a declarat Jimmy Jellinek, Chief Content Officer al Playboy, informează foxnews.com.

Celebra revistă Playboy a înregistrat o scădere considerabilă a tirajului, de la 3,15 milioane de copii, în 2006, la 1,5 milioane de copii în prezent. Astfel, conducerea revistei încearcă să aplice tot felul de strategii pentru a atrage noi clienţi. De exemplu, recent, revista s-a vândut cu o pereche de ochelari speciali pentru conţinuturi 3D pentru ca cititorii să poată vedea mai bine imaginea de la centrul revistei, care ilustrează o femeie goală.

Prin publicarea online a arhivei, revista încearcă să atragă nu numai noi clienţi tineri, dar şi pe cei mai în vârstă care ar vrea să revadă anumite pictoriale sau să recitească interviuri cu celebrităţi precum John Lennon, Martin Luther King şi Jimmy Carter.

Pe de altă parte, cei care cumpărau revista mai mult pentru articolele sale culturale pot reciti materiale ale unor scriitori celebri, precum John Updike, Jack Kerouac, Kurt Vonnegut, Hunter S. Thompson şi Norman Mailer.

Playboy este una dintre cele mai cunoscute reviste pentru bărbaţi din întreaga lume. Pe lângă fotografiile cu femei goale în ipostaze senzuale, revista este cunoscută pentru articolele sale culturale şi pentru textele publicate de autori consacraţi, precum Ian Fleming, Vladimir Nabokov, P. G. Wodehouse şi Margaret Atwood.

Revista a fost fondată în 1953 de Hugh Hefner şi asociaţii săi şi finanţată în parte de un împrumut de 1.000 de dolari luat de la mama lui Hefner. Revista a fosta baza consorţiului media care este în prezent Playboy Enterprises.

În România, Playboy este editată de publisherul Attica Media.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici