Premierele anului în cinematografie. Câteva din cele mai aşteptate filme şi seriale în 2021

  • 2021 ne suprinde cu un maraton cinematografic de excepţie
  • Ianuarie îţi aduce seriale noi precum Daughter from another mother sau Lupin
  • Nici producţiile dedicate copiilor nu se lasă mai prejos, 2021 vine cu Minions: The Rise of Gru
2705 afișări
Imaginea articolului Premierele anului în cinematografie. Câteva din cele mai aşteptate filme şi seriale în 2021

FOTO: Fast and Furious 9

2020 a fost un an cu suişuri şi coborâşuri pentru industria cinematografică, însă asta nu i-a împiedicat pe marii regizori să pregătească noi suprize.

Dacă eşti fan Tom Hanks, poate ai aflat deja că va interpreta rolul lui Elvis Presley alături de Austin Butler, care joacă rolul managerului Tom Parker în filmul care va surprinde ascensiunea lui Elvis. Actriţa Olivia DeJorge va interpreta rolul Priscillei Presley.

Din 15 ianuarie poţi urmări filmul Outside the Wire pe platforma Netflix. Într-o misiune cu rolul de a împiedica un atac nuclear, un ofiţer de drone se trezeşte în echipă cu un ofiţer android.

Şi Nicolas Cage te surprinde cu un nou serial: History of Swear Words. Acesta despică în patru aspectele ştiinţifice şi impactul pe care înjurăturile îl au asupra societăţii. Serialul poate fi urmărit de mâine, 5 ianuarie, pe Netflix.

Printre filmele pe care le aştepţi cu sufletul la gură se numără şi Fast and Furious 9, care va fi disponibil din 28 Mai sau Top Gun: Maverick cu premiera pe 2 Iulie. Black Widow o surprinde pe actriţa Scarlett Johansson în rolul principal iar Emma Stone o va interpreta pe faimoasa Cruella de Vil în pelicula Cruella, disponibilă din 28 Mai.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici