Prima TV renunţă la 13 angajaţi ai departamentului de ştiri

Prima TV renunţă la 13 angajaţi ai departamentului de ştiri, această măsură fiind luată pentru eficientizarea grilei de personal pentru anul 2010, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii postului de televiziune.

248 afișări
Imaginea articolului Prima TV renunţă la 13 angajaţi ai departamentului de ştiri

Prima TV renunţă la 13 angajaţi ai departamentului de ştiri

"Prima TV a ajustat personalul din cadrul departamentului de ştiri. Numărul celor care nu se mai regăsesc în grila de salarizare pentru anul 2010 este de 13 persoane. Aceasta este singura măsură de acest gen luată de conducerea Prima TV de la începutul crizei economice şi se referă strict la angajaţii acestei instituţii, iar cei în cauză vor primi salarii compensatorii", au precizat reprezentanţii postului Prima TV.

Reprezentanţii Prima TV au subliniat că aceasta este o măsură luată pentru "eficientizarea grilei de personal pentru anul viitor, care trebuie adaptată condiţiilor economice".

Postul de televiziune Prima TV face parte, din 2007, din grupul paneuropean ProSiebenSat.1, care mai operează în România televiziunea Kiss TV, radiourile Kiss FM, Magic FM şi One FM, şi platforma de video sharing MyVideo.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici