Pro TV Internaţional a intrat în oferta celui mai mare operator IPTV din Europa

Pro TV Internaţional a intrat în oferta celui mai mare operator IPTV din Franţa, ţară care deţine şi recordul de abonaţi ai sistemelor IPTV din Europa, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

1655 afișări
Imaginea articolului Pro TV Internaţional a intrat în oferta celui mai mare operator IPTV din Europa

Pro TV Internaţional a intrat în oferta celui mai mare operator IPTV din Europa

Românii care au ales să muncească şi să locuiască în Franţa au de acum acces la cele mai bune programe româneşti prin intermediul celui mai important operator IPTV din Franţa, ţara care deţine recordul de abonaţi ai sistemelor IPTV din Europa.

Pro TV Internaţional poate fi recepţionat pe întregul teritoriu francez prin compania Free.

"Pătrunderea pe piaţa franceză printr-un mare operator local este o reuşită pentru noi şi este unul dintre cele mai importante contracte de distribuţie încheiate în acest an, care ne permite să fim prezenţi într-o comunitate însemnată de români din Europa. Semnarea contractului cu Free şi prezenţa canalului în oferta acestei companii, cea mai mare de IPTV, cu acoperire naţională în Franţa, facilitează accesul publicului nostru la programele Pro TV Internaţional, dar şi mărirea acoperirii pe care noi o avem deja în Europa", a declarat Doina Gradea, directorul executiv al Pro TV Internaţional.

Astfel, cei peste 200.000 de români stabiliţi în Franţa vor avea acces mai uşor la programele de divertisment şi la serialele cu cea mai mare audienţă din România, dar şi la producţiile create şi realizate special pentru ei, cum ar fi emisiunile "De Suflet" şi "Weekend cu Monica Dascălu", prezentatate de Dana Rogoz, respectiv Monica Dascălu.

Astfel, Franţa se alătură unor ţări ca Austria, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Cehia, Cipru, Germania, Israel, Italia, Polonia, Portugalia, Serbia, Slovacia, Spania, SUA şi Canada, Suedia, Ungaria, unde Pro TV International este accesibil prin operatori locali.

Programele Pro TV Internaţional pot fi recepţionate şi direct pe satelit în Europa, prin Astra 1G şi Hotbird 6. Mai multe detalii pot fi găsite pe www.protvi.ro, la secţiunea "Recepţie".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici